Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit eszik reggelire, vacsorára...

Mit eszik reggelire, vacsorára, akinek glutén-, tejtermék-, cukor- és tojásmentes étrendet kell tartania?

Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Egy pohár vizet.

És az ebéd?

2021. okt. 21. 18:52
 2/6 anonim ***** válasza:
61%

A cukorbetegeknek nem kell cukormentesen enniük.

Lehet speciális lisztkeveréket kapni, abból süti a kenyerét és a süteményeit.

Van például kókuszital is, az tejszerű.

Tofu

Így is bonyolult a diétájuk.

2021. okt. 22. 20:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Párolt zöldség, rizs, kukorica, bab. Rengeteg alapanyag van még.
2021. okt. 23. 01:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Gabonak (rizs, quinoa, koles, stb.), huvelyesek, zoldseg, bizonyos gyumolcsok, magvak, tofu, tempeh, husok, halak.
2021. okt. 23. 03:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen életszakaszom, amikor így étkeztem. Hát nem egyszerű, de nem is lehetetlen... csak hát azért még ezen kritériumok mellett finomat is enni, na az az igazán nehéz. SOk odafigyelést igényel.

Nagyjából minden feldolgozott élelmiszert el lehet felejteni, és az éttermi kajákat is.

Reggelire és vacsira ha "hideget" akartam enni, akkor ilyesmik voltak: 100% rozsból készült rozskenyér (sötétbarna, kesernyés), zöldségek, gluténmentes felvágott, sült hús hidegen. Ha nem cukorbeteg vagy, és nem kell számolnod a bevitt szénhidrátot, akkor egyéb gluténmentes kenyereket is tudsz enni (pl. zablisztből, bár az gluténszennyezett lehet, de azért 99,9 %ban gluténmentes).

2021. okt. 31. 22:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

glutén- és tejérzékeny vagyok. Mostanában reggelire rizs- vagy köleskását eszek.

Puffasztott rizst is szoktam enni felvágottal.

2021. nov. 3. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!