Ezért lehet hasmenésem?
Sokat iszol, ez önmagában nem elég. Ha mondjuk vírusfertőzött, klórozott, gyógyszermaradványos(Fideszes) csapvizet iszol az mondjuk nem tesz jót. Desztvizboilert már lehet beszerezni 50 000 Ft ért, így teljesen tiszta vizet ihatsz.
Vagy ha esetleg nem pótlod, rendesen a nátriumot, vagy káliummal mérgezett sót eszel az is okozhatja. A nátriumpótlás főleg akkor fontos ha megy a hasad,
Friss átállás után ez még betudható a sok rostnak, de ha 1-2 hétnél tovább tart ez a hasmenés, akkor menj orvoshoz. Nekem sosem voltak ilyen panaszaim. :/
Nem eszel nagyon fűszeres, csípős dolgokat?
Ha csapvizet iszol az nagy hiba, meg az is ha nem használsz uv lámpát a konyhasó káliumtartalmának ellenőrzésére.
Az ilyen betegségek mint a pestis, madárinfluenza ívóvízen keresztül fertőznek.
Elég beledobni egy madárinfluenzás tojást a kútba, egyből feldobhatja a talpát pár ember aki kútvizet iszik. És ne hidd, hogy nincsenek ilyen gonosz emberek, sajnos.
Le van írva a Bibliába, hogy a zsidók ivóvízmérgezéssel foglalták el Kánaánt, és Rabba városát, ha azt hiszed, hogy téged megkímélnek, ha kell a magyarországi ingatlan, akkor kiröhöglek :D Bocs
Tényleg elég beleszarni egy kútba, hogy utcányi ember feldobja a talpát aki kútvizet iszik.
Nem tudom, miért a vizet írja mindenki, nem hinném, hogy az lenne a hibás.
Egy vegán ember is lehet egészségtelen ha rossz arányokba alakítja ki az étrendjét.
A hasmenést okozhatja rossz ételkombináció(gyümölcs+zsír), nyers magvak vagy akár túl sok pörkölt olajosmag,(a nyers mag enzimgátlókat tartalmaz, nagymértékű fogyasztása hányást is okozhat)
A gomba is a nehezebben emészthető ételek közé tartozik.
Nem tudom, hogy milyen arányba fogyasztottad ezeket és milyen időközönként, de remélem tudtam segíteni.
Hogy miért mindenki a vizet írja? Olvasol egyáltalán Bibliát?
Egyébként a hasmenés tipikusan káliumtúladagolástól létrejövő betegség. Pont úgy mint a Candida, tüdőbetgség, pszichoszomatikus betegségek, vesebetegség, rák.
Mondhatnánk Jehova ajándéka.
le van írva a Jelenések könyvében is az ivóvízmérgezés
11.
A csillagnak neve pedig üröm: változék azért a folyóvizek harmadrésze ürömmé; és sok ember meghala a vizektől, mivel keserűkké lőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!