Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szólnom kéne erről a szüleimnek?

Szólnom kéne erről a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Bulimiás vagyok egy ideje.Vannak olyan napok amikor az akaraterőm győzz és nem hánytatom magamat viszont vannak olyan napok is amikor kijön magától az a kicsi ételmennyiség amit a szervezetembe juttattam.

Félre értés ne essék a szüleim tudnak az étkezési zavaromról támogatnak is ezért kértünk egy szakembertől időpontot. Jövő hónap elejére kaptam időpontot viszont addig úgy érzem kikészülök..

Amikor nincsenek itthon a szüleim akkor folyamatosan hányok. Tisztában vagyok azzal,hogy támogatnak de mégsem merem elmondani,hogy ennyire súlyos lett a problémám..

Próbálok leszokni az önhánytatásról de nem megy úgy érzem.

Gyógyszereken élek konkrétan és nagyon rosszul vagyok lelkileg ilyen esetben nem lehet szólni az orvosnak,hogy hamarabb rám nézzen? Tudom,hogy nem kívánság műsör de én úgy érzem jövő hónap elejéig én kifogom készülni.

Szerintetek elmondjam a szüleimnek,hogy én ezt már nem bírom vagy valahogy próbáljam kibírni az időpontot amit adott az orvos?

Sajnálatos módon rég nem látott orvos és konkrétan gyógyszereken élek. Most magán orvoshoz megyünk mert a mostani orvosom nem igazán törődik velem.

2021. okt. 19. 13:13
A kérdező szavazást indított:
Szóljak nekik
Várjak
24 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem beszélj a szüleiddel, főleg, ha egyébként jó a kapcsolatod velük.
2021. okt. 19. 13:16
 2/3 anonim ***** válasza:
90%
Ha meg akarsz gyógyulni, akkor szólj. Ha meg akarsz halni, akkor ne szólj. Nagyon szomorúak lennének, ha kiderülne, hogy nem bízol bennük.
2021. okt. 19. 13:30
 3/3 anonim ***** válasza:
77%

Szólj, de gyógyszermentes alternatív megoldást keressetek, a kínai orvoslás felé menjetek.

Ezek az antidepresszív szerek csak ártalmasak, teljesen tönkre fognak tenni.

[link]

2021. okt. 19. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!