Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet, hogy a diéta miatt...

Lehet, hogy a diéta miatt vagyok erőtlen?

Figyelt kérdés

15napja a barátnőm kitaláta, hogy "egészségesen" táplálkozzunk, és azóta semmi cukrosat nem eszünk, húst is csak hetente két alkalommal, kizárólag csirkét, vagy halat.

Véleményem szerint számomra indokolatlan ez a diéta, mert mindig is vékony voltam (172/66), és alig több mint 2hét alatt majdnem 2kilót fogytam.

Autószerelő vagyok, így valamennyire fizikai munkát is végzek, és mostanában észrevehetően fáradékonyabb is vagyok.

A barátnőm 3kilót fogyott, elégedett is az eredménnyel, de azt figyelmen kívül hagyja, hogy kettőnk közül csak ő a túlsúlyos, mégis rám erőlteti az étrendjét, mert szerinte az egészséges.

2021. szept. 18. 10:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
Akkor talàn keresd meg a tökeidet!
2021. szept. 18. 12:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#10:

Akkor miért nincs beleszólásod, és miért hagyod??? (#7-9)

2021. szept. 18. 12:33
 13/14 anonim ***** válasza:
77%
Azt hinné az ember, hogy felnőtt ember vagy, de csak egy lustaság, aki nyávog, de képtelen magára főzni.
2021. szept. 18. 12:46
 14/14 anonim ***** válasza:
75%
Én sem értem. Vedd meg a kajádat, abba nem szólhat bele, hány éves vagy, 5? Vagy a segged is ő törli? Nem függsz te tőle. Papucsgyerek.
2021. szept. 18. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!