Mi tegyek? Úgy érzem bedilizek! 17/L
Figyelt kérdés
Próbálok egészségesen étkezni de úgy érzem hogy szenvedek..kb 1200 kcal viszek be egy nap,amúgy ideális a súlyom,153 cm vagyok..próbálok nem enni annyi édességet,csak néha..de úgy érzem folyamatosan éhes vagyok..ti miket szoktatok enni egy nap?2021. szept. 13. 12:51
1/5 A kérdező kommentje:
Amúgy edzeni is szoktam
2021. szept. 13. 12:54
2/5 anonim válasza:
1200 kcal arra elég, hogy egy kevésbé aktív nő fogyjon ülő munka mellett. Több kalóriát kellene bevinned. Egy egészséges nő napi szükséglete kb 2000 kcal. Persze, hogy éhes vagy.
3/5 anonim válasza:
Amiatt vagy éhes, mert nem eszel eleget. Én férfi vagyok és egész nap annyit eszek, amennyit akarok, tömöm magamba a sok édességet, mégis inkább fogyok, mint hízok. Ha csak súlytartás a cél, akkor egyél annyit, amennyi jólesik, a szervezeted tudja, hogy mennyi kell neki.
4/5 Senior Séf válasza:
17 évesen ne a kalóriát számolgasd, hanem adj meg a testednek mindent, amire szüksége van.
5/5 anonim válasza:
1200 kcal-lal persze, hogy 0-24 kajás vagy, hiszen gyakorlatilag éhezteted magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!