Mi a megoldás? Úgy érzem, lassan bedilizek.
Figyelt kérdés
Elvesztettem az irányítást magam felett. A gondolataim annyira beszűkültek, hogy képtelen vagyok már a tanulásra is...a minimumszintet még tudom teljesíteni, de ha így haladok már ez sem fog menni. Mindig maximalista voltam, rengeteget tanultam, de egy ideje a nap szinte minden percében a szerelem-hiány jár az eszemben, van, hogy meg se próbálok már semmi értelmeset csinálni, és csak fekszem órákon át, és nagyon sokat sírok is, a hangulatom pedig ingadozó, de általában rossz. Hozzá tartozik a dologhoz, hogy még soha nem szeretett úgy senki...(20/L)2010. máj. 15. 18:41
1/2 anonim válasza:
Nem is leszel szerelmes sose, ha csak otthon fekszel és bőgsz!
Tessék kimozdulni barátnőkkel, barátokkal, ismerősökkel, akivel csak lehet. Minél több helyre, programra nézel be, annál nagyobb a lehetőséged ismerkedni.
2/2 anonim válasza:
ezt szerintem nekem is volt legalábis hasonló tünetek vagy mi:DD na a lényeg h ez magától szépen kellemesen el fog mulni addig nem tudsz mit csinálni hiába mész bárhova is ...na üdv...légy jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!