Úgy érzem bedilizek! Szerintetek is annak indul?
Attól félek, hogy kezdtem megőrülni. Néha fura hangokat látok,alakokat érzek magamkörül, és ami legrosszabb éjszaka rettenetesen félek, vagy ha egyedül vagyok úgyszintén, mindig azt érzem, hogy valaki figyel.
Éjszakánként ha kilépek a mozsdóba bármerre nézek a falon,a padlón az ördögöt látom megjelenni. Iszonyatosan félek, mit tegyek? Erről beszélni félek,meg széggyelek is. Korábban jártam pszichiáterhez, de azóta a helyzet csak romlik.
Helyemben mit tennétek, és szerintetek is megőülök?
Én meg pont azt nem javaslom hogy gyógyszereket kezdj szedni, mert akkor ziher hogy leugrasz a tizedikről.
A viccet félretéve, azt javaslom inkább, gondold át miket eszel. Az ételekben lévő adalékanyagok néha igen nagy mennyiségben jutnak be a szervezetbe, nincs kizárva hogy esetleg ez a gond. Próbálj meg minél több nyers zöldséget elrágcsálni, gondolok itt a sárgarépára, karalábéra, paprikára, hagymára, bármi, amit meg tudsz enni nyersen, az nagyon jól kipucol, kiviszi belőled az oda nem való anyagokat, persze a nehéz fémeket, amik kifejezetten az agysejteket bombázzák, azokat inkább már komoly tisztító kúrákkal lehet eltávolítani. Nézz utána ilyeneknek, keress rá a neten, léböjt kúráknak, meglátod ha nem eszel annyi mű-kaját, húst, tejterméket, akkor rendbe fogsz jönni. Dióhéjban ennyi.
Pszichológusként azt tanácsolnám, hogy a lehető leghamarabb kérj segítséget, ez a helyzet magától nem fog megoldódni. Elhiszem, hogy félsz, de a félelem fokozza a tüneteidet, tehát minden perc számít. Nyilván tisztában vagy vele, hogy szakembernek ilyesmiről beszélni nem kínos, nem kell szégyellni, hiszen pont azért szakember, mert ezek kezelésére képződött.
Legjobb volna, ha olyan pszichiátert keresnél fel, aki pszichoterapeuta is egyben. Ha gondolod, küldj privát üzenetet, segítek Neked olyasvalakit találni, aki megbízhatóan tud segíteni a problémádon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!