Édesanyámat műteni kell milyen esélyekkel indul?
Figyelt kérdés
Syncumar-os és a bizonyos napokon olyan rossz állapotban van, hogy a nőgyógyász azt mondta ki kell venni a méhét. (a méhében van ilyen cucc). Nagyon féltem, mivel az itteni kórházban el se merték vállalni. Milyen esélyei vannak a túlélésre, és netán arra hogy rosszul sül el a dolog?2011. jún. 27. 21:24
1/1 anonim válasza:
az én anyukámnak alig 3 hete volt májtranszplantációja (autoimmun betegség miatt)
teljesen jól van, már haza is került. a gyógyulási folyamat lesz majd hosszabb, és akkor valószínűleg neked is komolyan segítened kell, de a kórházban mindent megtesznek érte.
az egyik 22éves ismerősömnek is ki kellett venni a méhét, 1,5hétig volt kórházban, utána otthon lábadozott, és semmi problémája nem volt. fizikailag. lelkileg fel kell dolgoznia, hogy soha nem lehet gyereke. Én még nem hallottam olyanról, hogy belehaltak volna ilyen műtétbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!