Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen ételeket egyek, hogy...

Milyen ételeket egyek, hogy gyorsan hízzak? 17 éves vagyok, 60kg és 175cm.

Figyelt kérdés
Konditerembe szoktam járni 1x egy héten. Tavaly nyár óta járok, azóta kicsit izmosodtam, de hízni szeretnék leginkább.

2021. szept. 12. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Steak-et, sajtot
2021. szept. 12. 20:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt a heti egyet növelheted szerintem, ha időd engedi.

Egyébként gondolom így az a célod, hogy egészségesen szedd fel a tömeget. Én is ezen az úton vagyok, átérzem (: nem könnyű, de kitartással megyeget.

Egészséges zsírokat egyél nyugodtan pl avokádó, olajos magvak, mogyorókrém, étcsoki is nagyon jó. Proteinre nagyon figyelj oda, egyél sovány húsokat, halat, sok csirkét rizzsel, tejtermékeket (én ezeket sajnos ki kell hagyjam érzékenység miatt, de ankinek nem kell, annak sokkal könnyebb).

Igazából mindenből szépen, vegyesen, legyen zöldség gyümölcs is, banán pl nagyon jó turmixba is és magában is.

És persze sok sok folyadék menjen. Ami fehérje készítményeket illeti, én nem igazán vagyok híve, ha próbáltam is, csak vegánt tudok.. Sokak emésztésének megterhelő lehet, ezért én nem preferálom.

Nézegess jó bulking diétákat a neten! Hajrá!

2021. szept. 12. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Olajos magvakat, jó zsíros sajtokat. Tőtött káposztát tejfellel sok kenyérrel.
2021. szept. 12. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Először ne járj gyurmálni, hanem csak egyél. És tartósan csak akkor fogsz felhízni, ha a hízás lassú.
2021. szept. 13. 20:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!