Leírnátok a ti étrendeteket? Miket szoktatok enni egy nap és mikor? A neten láttam pár mintaétrendet de nem tudom ha olyan jók. Kb. Amiben 1200 a kcal.
Ezt eszem ma:
400g Pulyka
500g Fehér rizs
500g Zöldség
40g Mogyoró
200g Alma (1db)
2800 kcal
130g fehérje
450g szénhidrát
50g zsír
Reggel, délben, este eszem meg.
Nem fogyózom, nincs semmi célom az étkezésemmel, de leírom, mert az előbbiek nem is voltak feltételek.
Reggeli: fél (kisebb) sárgadinnye (gália dinnyeként árulták, nem tudom ez mit takar..)
Ebéd: egy gyros pitában (úton voltam, erre volt lehetőségem)
Most pár perce (hívjuk uzsonnának): egy nagyobb őszibarack
Vacsora: valószínűleg valami főtt kaja lesz, a Teletál kajái közül valami
A mai napom kicsit kavarosra sikeredett, úgyhogy leírok egy átlag napot:
Reggeli: valami gyümölcs, vagy kenyér (barna) vagy kifli/zsemle, sonka, esetleg sajt és zöldség
Ha éhes vagyok, eszem még délelőtt valami gyümölcsöt/diákcsemegét
Ebéd: főtt kaja, amit Nagyi főz, utána esetleg diákcsemege, vagy később, a délután folyamán, de Korpovit kekszet is szoktam enni
Vacsora: a reggeli szendvics mása, vagy az ebéd maradéka, esetleg tojás, később, ha megkívánom, valami gyümölcs
16/l, 168 cm, 57 kg. Suliidőben heti 4-5 edzés, olyankor többet eszem, mert éhesebb vagyok.
1# vagyok.
Az kimaradt, hogy 17F 193cm 82kg és tömegnövelek (kondi).
Nem számolgatom állandóan, azt csak eleinte kellett, már megszoktam, hogy mit, mennyit.:)
Átlagosan 2500 kcal körül van az étrendem/ nap. Fogyáshoz.
Hosszú út van mögöttem, még az utolsó pár kg van hátra.
A napjaim jellemzően így néznek ki.
Reggeli
- 3 tojás, gombával, vagy paradicsommal hagymával, néha sonkával/virslivel/szalonnával
Ebéd
- 150g hús + 300g sült zöldség/ vagy vegyes saláta fűszeres yoghurttal, mogyoróval,
heti egyszer hüvelyesek vannak köretnek, pl lencse, fehérbab, vörösbab
Vacsora
- melegszendvicsek
3 szelet ceres lc toast kenyér valamilyen felvágottal, sajttal, zöldségekkel, kechup, majonéz
Desszertnek diabetikus csoki 3 kocka, diabetikus cukorka 3-4db
Rágcsa: olajos mag 75g
Vacsira kenyér helyett vasárnaponként szoktam enni valamilyen tésztás, vagy krumplis ételt. Ma pl zöldséges rakottkrumpli volt. Krumpli, édesburgonya, parasztkolbász, hagyma, paradicsom, sárgarépa, zöldfűszeres borsos tejföl, sajt.
A múlt héten ilyenkor pl spagettit ettem.
Nekem ez az étrend vált be, így érzem jól magam.
Egyébként 175cm vagyok, és heti 10 órában sportolni is járok.
Kisebb energiabevitelt is próbáltam régen, de az nekem kb éhenhalás kategória.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!