Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek ha ilyen melegben...

Mit tegyek ha ilyen melegben nem kívánom a kaját?

Figyelt kérdés

Szó szerint a belem fordul ki ha ránézek. Most magamba tömtem 2 palacsintát és egy tányér levest, de nem esett jól...csak innék innék és innék.

20 éves lány vagyok, 177cm és 59kg. Nem szeretnék fogyni.

2021. júl. 29. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Igyál.

De max ne vizet, hanem turmixot, szmötyit

2021. júl. 29. 12:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha gyümölcsturmixot iszok meg 100% gyümölcslevet és estefelé eszem csak (akkor jön meg az étvágyam). Az úgy jó?
2021. júl. 29. 12:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Erőltesd meg magad. Én kondizok és mellette napi 5x kell ennem, termetemhez képest sokat. Nem esik jól, de valamit valamiért.
2021. júl. 29. 12:49
 4/4 Metionin ***** válasza:
Tárazz be dinnyéből meg főzz kukoricát ha szereted. Én se tudok most enni, egyszerűen annyira melegem van hogy egész nap szédülök és rossz a közérzetem. Estefelé eszek csak normális kaját, akkor 2x, egyébként salátát, kukoricát meg gyümölcsöt tolok egész nap.
2021. júl. 29. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!