Hogyan hízzak valamennyire?
Figyelt kérdés
Nagyjából annyi lenne a szitu hogy 177-178 cm magas vagyok és 67 kiló
Eszek minden szart (nem szó szerint) néha még össze vissza is. Elég sokat eszek tényleg, de nem rakódik rám semmi. Van hogy egy hétvégén bevásárolok magamnak csokit csipszet és egy este alatt megeszem. Kövi nap kövi adag. Néha szoktam cigizgetni is (érti aki érti) És olyankor iszonyatosan megjön az étvágyam és kizabálom a hűtőt. 1 év alatt tudtam nagynehezen hízni 5 kilót. De ha 2-3 hónapig nem figyelek erre oda, ez vissza is esik elég gyorsan. Ötlet?
2021. júl. 29. 07:24
2/8 A kérdező kommentje:
Étvágyproblémám nincsen. Csak szimplán nem hízok akármennyit eszek
2021. júl. 29. 07:52
3/8 anonim válasza:
Ez éppen arra való, hogy hasznosítja a bevitt táplálékot. Én 8 kg híztam tőle.
4/8 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Én akkor kezdtem el hízni amikor elkezdtem sportolni futni. Feljött 3 kg lehet ugye az izombeépülés. De az se mind1 mit eszel. Ne egyél egészségtelen kajákat az sehova nem vezet, inkabb számold a kalóriát egyél napi 5-6ezret akkor biztosan hízol.
5/8 Senior Séf válasza:
Így van. Ne egyél egészségtelen kajákat! A bélflórád így is felborult már, ezért nem tudsz hízni sem. Egyébként az alvásod rendben van?
6/8 A kérdező kommentje:
Az alvásommal néha vannak kis problémák. Gyakran felkelek éjszakánként csak úgy. Van hogy óránként. De van hogy csak inni kelek fel mert szomjas vagyok.
2021. júl. 30. 14:10
7/8 Senior Séf válasza:
Ez megerősíti a gyanúmat; autoimmun fellángolás aminek az áteresztő bél szindróma az alapja és okozója. Ennek jellemzően első áldozata a mellékvesekéreg, ami a kortizol előállításért felel, ami viszont a melatonin alváshormon antagonistája.
8/8 A kérdező kommentje:
Wow... Most kérhetném magyarul? :D
2021. aug. 1. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!