Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Kamaszok, mit esztek egy nap?

Kamaszok, mit esztek egy nap?

Figyelt kérdés

Kérlek kort, nemet, súlyt, magasságot, aktivitási szintet is írjatok! És azt is, ha van valami célotok a jelenlegi táplálkozásotokkal (fogyás/hízás/izomtömeg-növelés...), vagy esetleg tudjátok, ez napi kb. hány kalória lehet.

És hogy elégedettek vagytok-e a testetekkel :).

2021. júl. 21. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én figyelek az étrendemre, törekszek arra, hogy tudatos és egészséges legyen, tiszta kajából vigyem be. A sport miatt mondhatni ,,testépítő" étrendet követek, d enagyon szeretem az édességet, a zacskós zabkását és sajnos az édes péksütit, ezeket mértékkel beillesztve van egy fehérjedús, napi 3-6 étkezés;

Reggeli: zabkása, tojás zöldséggel, ha nagyon megkívánom, péksüti(:() vagy jégkrém(:().

Ebéd; csirkemell+rizs+zöldség, esetleg gyümölcs.

Tízórai (ha éhes vagyok vagy két edzésem van); gyümölcs, tojás, házi készítésű zabsütemény, zabkása, pár kocka csoki, de ritkán van itthon.

Vacsora; tulajdonképpen vagy az ebéd maradéka, tojás vagy zab, de szoktam édesburgonyát, valamiért edzés után megkívánom.

Amiket végletekben sem eszek;

Gyorskaja, csipsz, (gumi)cukorka, nagyon zsíros ételek, nem zero üdítők.

Lány, 162/43.

Magas aktivitás, minden nap edzek, jelenlegi cél az izomtömeg növelése, 45 kilógramm.

Nem vagyok annyira elégedett, mert lehetnék sokkal izmosabb illetve definiáltabb is.

Valószínűleg ha nem csalnék bele az étkezésbe (cukros szemét kaják), sokkal jobban néznék ki.

Amúgy mindig találok magamban kivetnivalót, sosem vagyok elégedett.

2021. júl. 21. 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jah, általában ez olyan 2500 kcal, ebből 1000 leég, de a határok 2000 (pihi nap, alacsonyabb aktivitás)- 3000 (több edzés).
2021. júl. 21. 14:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem többet kéne enned és akkor gyorsabban menne az izomtömegnövelés. Mert ugye ha eszel 2500 kcal-t, amiből 1000 elég, akkor olyan, mintha csak 1500 kcal-t ennél egy nap. Ez nagyon kevés, nem az a pár péksüti miatt nem hízol, hanem mert kalóriadeficitben vagy.

Igyál fehérjeshaket vagy tömegnövelőt is. Ajánlom még a mogyorót, mogyoróvajat(cukrozatlant, amilyen pl a Biotech USA-nak is van). Mehet túró is dögivel, ha bírod a tejtermékeket.

Én 157 cm vagyok és 49 kg, szintén kondizok, 2 hónap alatt 2 kg jött fel, még szeretnék kb 3-at.

2021. júl. 22. 09:38
 4/5 jácint78 ***** válasza:
100%

mar nem vagyok kamasz...vedd poenra

szamokkal nem szolgalhatok...

a 25 eves koromban eszmeltem fel hogy nem akarok a testvereim testalkataval szegyenkezni

inkabb koplalok es sokat tornazgatok aztan majd ha mar elhagyom magam es nem lesz ido testkulturara addigra munka kepesse valok es tisztelet sugarzo leszek...

nem ugy sikerult ahogy terveztem de meg eleg jol birom a konnyu sportokat...

tobbszorosen tul bojtoltem mohamedet es kepes lennek tulelo taborban is teljesiteni...

most mar kicsit unom a vegetalast... egy lottonyeremenyt tervezek orszagjaro expediciora kolteni...

talalkozni fogunk uszodakban strandokon megnezem mifele termes varhato...

he he he....

2021. júl. 22. 12:21
 5/5 anonim ***** válasza:

#3, 1-2-es válaszoló vagyok, köszönöm a tanácsodat!:)

Szeretem a túrót is, utánanézek a mogyoróvajnak, már több helyen hallottam róla. Fehérjeshake-et néha szoktam csak inni.

Megpróbálok kicsit többet enni (ugyan számolgatni nem szeretek, de jó lenne 3000 kcal, hogy ne legyek deficitben, mert ez végülis csak 2000 lenne az edzés miatt.)

Sok sikert az edzéshez, 157/49-52 igazán csinos lehet, gondolom izmos vagy.:)

2021. júl. 22. 15:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!