Óriási hibát követtem el. Ma jöttünk haza 2 hetes nyaralásból.Hűtöben bontott kolbasz,bolti májas a kukába landolt. Harmas ikreim közül egy jatszott, nem vettem eszre , hogy már a kukával. Kiszedte, szétkente. Magára is. Lesz baja a romlott májastól?
Figyelt kérdés
Kimondottan nem evett belőle, de nyilván kerülhetett a szájába. Padlón, szönyegen szétkenve. Teli gyulai majas volt, egyszer ettünk belőle, mikor kirandulni mentünk.
4 eves gyerkőcről van szó. Sosem csinált még ilyet. Ez addig amíg fürdettem a többieket.
Most ne engem ítéljetek el kérlek, teszem azt magamtól is. Hanem, hogy mennyire lehet veszélyes. Listeriat olvastam. Az nagyon ijesztő.
tegnapelőtt 21:53
1/11 anonim válasza:
valószínűleg semmi se lesz, 1 napon belül kiderül
2/11 anonim válasza:
Ha nem evett belőle nagyobb mennyiséget, nem hinném hogy baja lenne tőle, nyugi. Nagyon maximum egy enyhe gyomorrontást tudnék elképzelni az alapján, amit írtál
3/11 A kérdező kommentje:
Botulizmust olvastam. Jesszus belehalt egy férfi mert romlott májast evett
tegnapelőtt 22:01
4/11 anonim válasza:
Hol itt az óriási hiba? Miért kéne elítélned magad? És nyugi, semmi baja nem lesz, mert esetleg a szájába került valamennyi egy 2 hetes, de végig hűtőben lévő cucctól.
5/11 anonim válasza:
a botolizmus az teljsen más, az már akkor is fertőzne ha még nem lenne romlott
6/11 anonim válasza:
Én két hete romlott túrót ettem. Másnap rosszul voltam, azóta semmi bajom. Ne a neten keress választ, ha valami baj lenne, vidd orvoshoz. csak feleslegesen stresszeled magad
7/11 A kérdező kommentje:
4es. Mostanában túl sok hibát követek el. Nagyon bánt. Most lefújtam mindent sanytollal. Gyerkőc megfürdött. Nem tudok elégge figyelni. Es ezt mostmar nehezen tolerálom magamtól.
tegnapelőtt 22:06
8/11 anonim válasza:
Ez semmi, én gyerekkoromban a virágföldet is megettem a cserépből, amikor a szüleim nem figyeltek. Nem lett semmi bajom.
9/11 anonim válasza:
Én ezt továbbra sem látom hibának. Ha egy egészséges 4 éves kiszedne a szemétből bármit is és szétkenné, én alaposan megszidnám, mert tudnia kéne, hogy ez rosszaság.
10/11 anonim válasza:
Anyám.... Nem hal bele 😅 De bérelj egy kárpittisztítót, aztán ess neki a textíliáknak, ha nem akarsz elájulni a szagtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!