Diétázok de csak Muscle mass van itthon ihatok edzés után belőle?
Figyelt kérdés
Iso whey zerot ittam de elfogyott van még itthon 100% pure whey(laktózérzékeny vagyok) és hyper/muscle mass(amik laktózmentesek).Jelenleg nem tudok venni magamnak fehérjét ami "segít a fogyásban" de addig ihatok szerintetek valamelyikből edzések után anélkül hogy nőni kezdenék?Gáz lenne ha az elhízott testem zsírpárnái alatt csodás izomzatot építenék.Nem az a célom,hanem ilyen sablon dumás feszesség,arányos női izomzat,FOGYÁS!!!120 kg-ról indultam most 85 vagyok 158 cm-hez.Ha más nem lesz laktázzal iszom a fehérjeturmixot csak jó lenne tudni hogy jó lesz-e így vagy melyik a jobb... hátha akad egy bennfentes a tagok között! 🙂
Még megjegyezném hogy későn edzem a makrókat nagyjából teljesítem de a turmixxal teljes minden napom edzés után.
2021. júl. 19. 20:49
11/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom.Próbálom visszazökkenteni magam de ez valami depis érzés folyton csak a sírás folytogat.Lehet hogy csak az életmódváltás hatása nem tudom.Valami nem jó.
2021. júl. 22. 10:31
12/16 anonim válasza:
A megszokott ételeid hiányoznak? Magánélet/munka területén minden rendben van?
13/16 A kérdező kommentje:
A megszokott ételek az első 2 hétben hiányoztak sokszor megmosolyogtam magam hogy mennyire áhítozok egy falat csokira de beleszámítottam így "bűncselekmény" nélkül megehettem.Már 4 hete viszont nem kívánok meg semmit mert egyszerűen jóllakom az étkezések során,figyelem a jelzéseket és elég.Tényleg.A férjem támogat,ösztönöz és tényleg segít abban hogy sikerüljön.Nem dolgozom még,majd csak ha elkezdi az ovit a legkisebb gyerkőc ami jövőre lesz.Nem tudom,a tükörbe nézve ugyanaz a tehén pillant vissza rám.A mérleg a centi is csak pozitív irányba görbül ma reggel pl. 84.4 kg-ot mutatott ami elég jó de mégsem tölt fel.Az edzéseket is váltogatom minden nap más (futás/aerobik/súlyzós edzés sőt még különböző jól megmozgató táncokat is belecsempészek a pihenőnapokon) de valami elveszett.Nem tudom beazonosítani de nagyon elszomorít.Én boldogság evő típus vagyok.Ha szomorkodom ugye akkor épp az ellenkezője.Remélem hogy nem fogja elrontani az eddigi eredményeimet.Próbálok utána olvasgatni és ahogy látom nem egyedi probléma.
2021. júl. 22. 11:35
14/16 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a problémát.A tesóm nem hívott 2 napig és vele tudom csak igazán megosztani a sikerélményeimet.Port nem veszek nincs rá szükség.Az edzéseket is mostmár 90%-ban hiba és sumákolás nélkül megcsinálom ÚR ISTEN tudok fekvőtámaszozni 😁 utoljára középsuliban csináltam...hihetetlen hogy ilyen apróságoknak is tud az ember örülni.A dagibb jobb lábamon már látom a térdhajlatot szóval már nincs annyira behízva.A hasam laposabb (na nem feszes az nem is lesz a striáktól de) a fenekem és a hátam már jól elkülöníthető 😂 áh imádom 🙂
2021. aug. 1. 01:29
16/16 A kérdező kommentje:
🙂🙂🙂 a kérdés kiírása óta minden "csodaszer" nélkül most 75 kg vagyok...akkor nem igazán gondoltam hogy leszek valaha ennyi 😂 remélem néhány hónap múlva sikerül elérni a célom. Részcélom karácsonyig 70 kg alá kerülni.Csodás izmaim vannak imádom őket és már nem takarja annyi háj.Annyira jó ❤️
2021. okt. 6. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!