Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az függőség ha valaki hetente...

Az függőség ha valaki hetente megiszik 3-4 üveg sört egy nap?

Figyelt kérdés
2021. júl. 17. 22:34
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
A barátomról van szó azt kifelejtetem.
2021. júl. 17. 22:34
 2/24 anonim ***** válasza:
55%
Kezdő alkesz. Mi lesz vele később? Az fog térni napi szintre, ami most a heti adagja az később a napi lesz egy két felessel keverve.
2021. júl. 17. 22:36
 3/24 A kérdező kommentje:
Tehát csak egy szombati nap iszik ennyit.
2021. júl. 17. 22:38
 4/24 anonim ***** válasza:
24%
Az tök mindegy, sör nélkül is lehet napot tartani, azért mert hétvége nem hatalmazza fel hogy igyon. Én antialkoholista vagyok, ihatnek minden nap de nem teszem. Tiszta fejjel józan ésszel! Boldogtalan az olyan ember aki alkoholhoz nyúl. Ez az én véleményem.
2021. júl. 17. 22:45
 5/24 anonim ***** válasza:
78%
Talán még nem. Igazándiból azon múlik, hogy le tudja-e rakni. Ha nem, akkor függőség. Ezbilyen határeset dolog. De mivel a mennyiség nem egy hányásig tartó vedelésre utal, ezért ez így belefér. Társalgósnal hangzik.
2021. júl. 17. 22:54
 6/24 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem nem függőség, ha a többi napon nem iszik semmit.

Az már más kérdés, hogy ezt meddig tudja tartani ...

2021. júl. 17. 23:01
 7/24 A kérdező kommentje:
Én attól tartok nehogy ez több legyen majd nála, illetve más napokon is igyon.
2021. júl. 17. 23:02
 8/24 anonim ***** válasza:
72%
A rendszeresség a lényeg. Ha ezt minden héten megteszi és véletlenül sem hagyja ki, akkor gáz. Évek során emelni fogja a dózist és esetleg sűríteni a napokat. Előbb-utóbb hiányozni fog neki és szép lassan függő lesz. Szóval igen, ez így kezdődik.
2021. júl. 17. 23:42
 9/24 anonim ***** válasza:
68%

Rengeteg ember megteszi, hogy heti egyszer összeül a barátaival, legurít 3-4 sört, de tovább nem megy ezzel.

Inkább akkor van baj, ha az illető egyedül issza meg azt a mennyiséget. Az már kezdő fázisú alkoholizmusra utal.

2021. júl. 18. 02:02
 10/24 anonim ***** válasza:
52%

Jaaa, elég hülyén lett megfogalmazva a kérdés.

Heti 1x 3-4 sör az nem gáz.

Az lenne gáz ha minden szombaton totál lerészegedne, vagy hétköznapokon is inna.

2021. júl. 18. 05:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!