Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a barátnőm telefon függőségével?
Ő 22, én 23 éves vagyok. Nemsokára egy hónapja leszünk együtt. Eddig nagyjából jól bírta telefon, pontosabban facebook chatelés nélkül. Ő maga vallotta be, hogy nagyon telefon függő, és azt is mondta, illetve látom is rajta, hogy nagyon belém van zúgva. Tehát a folytonos társaságom keresése, a lehető legtöbb közös időtöltés megvan. Viszont tegnap mondta, hogy akkor is frusztrálja őt ha nem írogathat facen, amikor velem van. Számomra ez eléggé elgondolkodtató, mert normál esetben szerintem ilyenkor baromira nem ezen kéne hogy járjon az ember esze.
Például tegnapra összehoztam neki egy meglepi kajálást egy különleges étteremben úgy, hogy gyertya és rózsa várta őt az asztalon. Akkor is a sulijára hivatkozva elővette a telefont. Egyébként inkább a fiúkkal jön ki jobban. Azt állítja, hogy mióta velem van együtt, nem flörtöl másokkal. Én voltam neki az első, akivel lefeküdt.
Szóval én megbízom benne, azt látom hogy tényleg engem akar, de ezt a telefonfüggőséget nem lehet kiiktatni benne. Mit tennétek ha ilyen helyzetben lennétek? Nektek nem esne ez rosszul?
Én megértem, hogy rosszul esik, nekem is rosszul esett volna, hogy töröm magam és elővesz egy telefont nyomkodni. Nem sok jót vetít előre…
Nem tudom mit kezdj vele, de én személy szerint megmondanám neki, hogy ha nem tudja abbahagyni, akkor randizzon a telefonjával, mert a halálba idegesítene vele és nem nèzném el neki. De ez csak az én személyes véleményem. Alapvető tisztelet szerintem, hogy mikor a másikkal randizok, nem azt a szart nyomkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!