Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kezdjek a telefon függöség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a telefon függöségével?

Figyelt kérdés

2 és fél hónapja vagyunk együtt és az egyetlen problémám az, hogy állandóan a telefonján lóg. Nem csak velem csinálja ezt, mert a legjobb barátja is folyton panaszkodik nekem erröl. Én próbáltam neki viccesen mondani, hogy ha nem hagyja abba, akkor el fogom kobozni. Meg egyszer kicsit besértödtem és komolyan mondtam neki, hogy ez engem zavar, de rámmézett a kék, nagy szemeivel és nem tudtam rá egyáltalán haragudni már, meg amúgysem vagyok egy haragtartó tipus. Na de a probléma még nem oldodott meg és van amikor elég zavaró, szóval valami ötlet, hogy ti hogyan oldanátok meg?

Amúgy én 18/l, ö meg 22/f (és hiányos az ékezetes betükészletem)

2015. nov. 27. 23:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha fontos üzleti ügyeket intéz akkor nyomja :Dd de ha csak az engribörccel jászik akkor vedd el tőle
2015. nov. 27. 23:43
 2/6 opened paradise ***** válasza:
100%
Megszokod,vagy megszöksz. Ezt ismerem,nem fog változni,ha nyiltan megmondod se.
2015. nov. 27. 23:43
 3/6 Fish1 ***** válasza:
100%
Megváltoztatni senkit nem tudsz. Akkor változik, ha ő akarja. Mindenesetre szerintem elég tiszteletlenség a másikkal szemben, ha pl. beszélsz hozzá és ő meg a telefonon szaraxik.
2015. nov. 28. 00:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen embereket kerülni kell. Eléggé konzumidióta lehet.
2015. nov. 28. 00:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ha ő nem akar változtatni, csinálhatsz te akármit, akkor se fog. Próbáld meg vele megbeszélni, komolyan, felnőttek módjára - bár valószínűnek tartom hogy ő még nincsen egészen ezen a szinten -. Ahogy mondták, egyébként is tiszteletlenség, de már csak egy érzékletes példával élve valószínűleg neki se tetszene, ha mondjuk te telefonoznál, mikor ő valami fontosat akar veled közölni, stb. Egyébként én soha nem bírtam felfogni, hogy mit lehet annyit nyomkodni azon a telefonon, hogy még a személyes kommunikációt is háttérbe szorítsa.
2015. nov. 28. 00:46
 6/6 anonim válasza:
Ez sajnos betegség, ugyanis bizonyára fontos vagy a számára, és ennek ellenére sem képes megszabadulni a függőség tárgyától. Nos, én azt tanácsolnám, hogy próbáljatok beszélni egy szakemberrel, ha pedig erre nem hajlandó, és ahogy kiveszem, téged is nagyon zavar, akkor nem lenne vele valami jó életed. Tedd fel neki a kérdést, hogy mit választ a telefont vagy téged, és adj neki rá egy kis időt, hogy elgondolkodjon rajta. Ha pl. egy hónap múlva is ugyanez a helyzet, akkor sajnos nem tudsz rajta segíteni, majd egyszer talán rájön magától...
2015. nov. 28. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!