Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belenézett a telefonomba? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belenézett a telefonomba? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy barátnőm belenézett a telefonomba és megnézte a facebookomat. Nincs semmi rejtegetni valóm előle, de nem értem miért nem bízik bennem. Én soha nem néztem bele az ő telefonjába. Felhozzam neki, hogy tudom belenézett a beszélgetéseimbe vagy hagyjam?

2015. júl. 29. 10:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben megkérdezném, hogy miért nem bízik benned, mivel adhattál erre esetleg okot tudtodon kívül. Nehogy már még te érezd magad kellemetlenül.
2015. júl. 29. 10:55
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem uljetek le beszélgetni. Ne kérd rajta számon de azért kérdezd meg miért nem bízik benned. Nincs rejtegetni valód úgy sem, odaadhatod a kezébe a telódat is, úgysem fogja előtted nézegetni. De gondolom nem ártana tudni mit keresett..
2015. júl. 29. 10:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ajaj! Lehet hogy kifogtál egy betegesen féltékenykedőt. Jártam már én is így, ezzel kezdődött, és aztán csak rosszabb lett. Az a baj, ha valaki bizalmatlanná válik a másikkal szemben, akkor a kapcsolat általában megindul a lejtőn...
2015. júl. 29. 11:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Figyelj. Szerintem nem kell túlkombinálni. Belenézett szimpla kíváncsiságból, 1x. Nem napi szinte nézegeti, ellenőrzi.

Említsd meg neki nyugodtan és rá id kérdezhetsz, hogy esetleg nen bízik benned?

Mivel látta, hogy nincs semmi, jó érzés töltötte el, bár egyáltalán nem biztos, hogy bizalmatlankodik, talán csak női kíváncsiság volt. 25N

2015. júl. 29. 12:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen üljetek le megbeszélni.

Nekem is volt egy ilyen Exem aki mindenemet kikutatta a hátam mögött, amikor rajta kaptam leültünk beszélni.

Annyit mondtam neki, hogyha valamire kíváncsi engem kérdezzem meg, és ne a hátam mögött nyomozzon utánam. Ha nem hisz nekem, akkor hagyjon ott és ne raboljuk egymás idejét. Végezetül annyit mondtam, hogyha még egyszer hozzányúl a dolgaimhoz az engedélyem nélkül akkor elmegyek és soha többet nem lát....és így is lett.

37F

2015. júl. 29. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!