Miért van az, hogy éhes vagyok de mégis rosszul vagyok az ételtől?
Figyelt kérdés
Sokszor van az, hogy borzasztó éhes vagyok és amikor megyek, hogy egyek valamit akkor pár perc után már annyira rosszul vagyok az ételtől, hogy nem tudok tovább enni és akkor egy kicsi idő múlva megint éhes vagyok, de úgyszintén nem tudok enni.
Pár hete van ez és őszintén nem tudom miért. Nem minden étkezésemnél, de legtöbbször igen.
2021. júl. 10. 14:08
1/2 anonim válasza:
Nekem 1-2 évente előjön nyáron, hogy hányingerem van evés közben, néha még el is sírom magam. Nem vizsgáltattam még ki, de a tudatos evés (megbeszélem magammal, hogy nincs rinya, különben éhen halok vagy beteg leszek és a kórház, a szurik és az újra felépülés sokkal rosszabb, jókedvű főzős-evős műsorok közben evés) és főleg a B-vitamin komplex nagyon hamar elmúlasztja! :)
2/2 A kérdező kommentje:
Nekem csak egyszer volt ilyen még, de akkor nagyon stresszes időszakot éltem át, szóval azt azzal magyarázom meg.
Köszönöm szépen a tippet!
2021. júl. 10. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!