Normális mennyiségű ételt fogyasztok el minden nap, változatosan.Másnap mégis annyi székletem van kb, mint egy kismacskának. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Nem úgy érzem magam, mint amikor székrekedésem volt. Nem vagyok sem telített, nincs 'megsülve" a gyomrom. Egyszerűen nagyon kevés a székletem ahhoz képest, hogy mennyit eszem. Az állaga normális. Hová lesz el annyi étel? :D
Már hetek óta ez van.
2021. júl. 8. 16:11
1/4 anonim válasza:
En naponta 1x eszem, utalok enni, ehes se szoktam lenni, csak azert eszek mert "kell". Megis naponta legalabb 3x nagywcem, es akkora adagok jonnek h elkepeszto. Sztem 10x annyi kijon mint amennyit megeszek...
2/4 anonim válasza:
Szerintem keress fel egy orvost.:/
3/4 anonim válasza:
Hetek óta, én már beszéltem volna a háziorvosommal.
Egyébként meg sok folyadék, főleg víz, rostos zöldségek/gyümölcsök, és még több víz.
4/4 A kérdező kommentje:
Azt meg elfelejtettem írni, hogy reggel teljesen lapos hassal ébredek...
2021. júl. 8. 19:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!