Hízni szeretnék de hogyan?
Hello mindenkinek. Szeretnék hízni de a helyzet nem ilyen egyszerű most jön a csavar. 192 centi vagyok és a súlyom 52-56 kg közt ingadozik. Genetikailag vékony vagyok és még nem minden ételt eszek meg.
Valami ötlet?
úúú. én is csokit ennék, de jó sokat.:)
Igyál meg esténként 2 deci bort. A volt osztálytársamnak mondta a doki, mert nagyon vékony volt, s nem tudott semmitől sem hízni. Neki bejött.
Már bocsánat, de totál hülyeségeket írtak az előttem hozzászólók.
1. Feltételezem, hogy nem hájas pacni akarsz lenni.
2. A csokoládé és a mozgásszegény életmód épp hogy nem javít a helyezeteden! A csokoládé elsavasít, romlik a felszívódás.
EZT KELLENE TENNI:
- rendszeres sport, amennyit csak lehet és nagy intenzitással ---> az étvágyad is megjön :)
- Egyél kalóriadús ételeket, de ne étkezz zsírosan! Egyél teljes őrlésű gabonákat: tönkölykenyér, barnarizs, árpa (ez volt a gladiátorok eledele), hajdina, köles...
-szerepeljen az étrendedben hetente többször a hüvelyesekből készült főzelékek, egyél nyers gyümölcsöt és zöldséget is!
-Ha baj van az emésztéseddel/felszívódással, rád férne egy alapos méregtelenítő kúra is
-szedjél Béres cseppet!
-és egy meglepő dolog: BÖJTÖLJ 1 napot hetente! A böjt után a szervezet szélsebesen fogja feldolgozni a tápanyagot és megindul a hízás! (ez történik a jojó effektusnál is amikor a nők koplalnak)
és mégegyszer: a sportot semmiképp ne felejtsd el!
én régen nagyon vézna voltam és mára egész sportos alkatom lett! szóval tudom javasolni a leírtakat!
Egyél sokat este.
És ha dohányzol, akkor szokj le. Én azóta híztam 8 kg-t (így vagyok 71(F/21)).
Köszi a vélaszokat.
Egyébként az egyik hozzászólóhoz hasonlítok. Én is azért eszek mert le akarom tudni, ráadásúl nagyon gyorsan eszek ami megint nem jó:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!