Miből kellene többet bevinnem egy nap?
Helyre akarom hozni az emésztésem mert nagyon gyakran szaladgálok a mosdóba akár már rögtön evés után. Jelenleg így néz ki egy napom:
Hajnali 4-kor kelek,nem eszek ekkor még semmit.
7:30-kor van reggeli ott egy almát/banánt,activia élőflórás joghurtot eszek és a joghurtba teszek sok zabot. Mellé még egy vagy esetleg kettő sajtos szalámis melegszendvicset eszek.
Utána legközelebb 11:30-tól van szünet ott egy activia élőflórás joghurtot eszek megint sok zabbal és max egy könnyű szendvicset vagy néha belvita soft csokiszeletet.
Hazaérek olyan 15:00-ra beveszem egyből a protexin balance gyógyszer első darabját és eszek főt ételt(ma krumplis tészta volt,tegnap pörkölt).
18:00 vagy 19:00(attól függ hogy van időm) szoktam még enni egy zacskó zabkását(55g) általában gyümölccsel de ha nincs itthon akkor csak simán.
Ez megy kb minden hétköznap,általában csak a főt étel ami változik a többi marad. Hétvégén szoktam kicsit "csalni",csipsz,pizza meg ott az idők is eltolódnak de a 2 joghurt+zab fix meg a gyógyszer.
Mozogni is szoktam a 8 óraálló nehézfizikai munka mellett otthon még 150-200 hasprést csinálok.
Min kellene változtatnom akár étel akár azon,hogy mikor egyem stb..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!