Mit írhat fel az orvos fogyásra?
Figyelt kérdés
Mit írhat fel az orvos fogyásra?
Ugye sokszor elhangzik az orvosnál, hogy fogyjon le, mert koleszterin, érrendszeri.... betegségeket okoz az elhízás. Igaz, bár néha nem megy olyan könnyen a fogyás. Illetve az elhízottak se direkt akarnak rlhízni.
1-2 ismerősnek egy 15 éve írt fel az orvos valamit smitől látványosan fogytak. Mi lehetett az?
Mostanában nem hallok ilyenről.
2021. máj. 18. 22:25
1/3 anonim válasza:
Ezt sajnos nem tudom, viszont kiprobalhatnad azt, hogy minden reggel (vagy máskor, többször stb.) iszol citromos vizet. Fontos hogy igazi citrombol legyen
2/3 anonim válasza:
Én csak azt tudom elképzelni hogy kiderült az inzulinrezisztenciájuk (ami nagyrészt elhízáshoz vezet) és kaptak rá Merckformint, ami segít ebben a betegségben diéta mellett.
Azt kötve hiszem hogy konkrétan zsírégetőt kaptak volna..
3/3 anonim válasza:
Semmit, kalóriadeficittől fogy az ember, azt meg orvos nem tudja felírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!