Az orvosom felírt nekem Peritol gyógyszert hogy állítólag lehet tőle hízni mert sovány vagyok de nagyon elálmosít hogyan szedjem?
Arra írta fel az orvos, hogy hízzál tőle? Érdekes, ilyet még nem hallottam...
Erre inkább dopamin szupresszánsnak lenne értelme, nem hiszem hogy a szerotonin és hisztamin gátlódása miatt annyival többet akarnál enni...
Amúgy ha elálmosít szedd reggel és igyál meg rá egy kávét.
Milyen idősek a gyermekeid? Ha még csecsemők akkor megértem, de az ordításukra igazából bexanaxozva is felkelnél.
Ha csak nem vagy krónikusan sovány szerintem marhaság hízni akarni, ez pár éven belül mindenféle gyógyszer nélkül be fog következni amint tudsz rendesen aludni és enni.
Étvagyra??
Sarlatán gyökér lehet az az orvos.
Miért nem eszel mondjuk?
Akkor is, ha nem vagy éhes. 2-3 óránként, mennyiségeket???
Tudom, mit beszélek, 35 kg-ról indultam februárban, most már 49 vagyok. Szr volt, főleg eleinte, mert ennem KELLETT (magamba erőltettem, sokszor) akkor is, mikor nem voltam éhes, mert tudtam, hogy különben meghalhatok.
Szóval nem gyógyszert kell szedni, hanem nekiállni értelmesen, sokat és sokfélét enni, napi 6-8x minimum.
2500-3000 kcal-val hízni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!