Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » El kéne mennem ezzel orvoshoz,...

El kéne mennem ezzel orvoshoz, vagy várjak, hátha elmúlik?

Figyelt kérdés
Az a probléma, hogy nincs étvágyam, le vagyok gyengülve, folyamatosan csak fogyok. (20/l-46kg) Ez a munkámra is hatással van, mert folyamatosam hulla fáradtnak érzem magam, nem tudok jól teljesíteni, koncentrálni. Nemtudom stressz okozza e, vagy sem, de meg kéne várnom, hátha elmúlik, vagy..?

2021. ápr. 2. 17:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Menj orvoshoz.
2021. ápr. 2. 17:28
 2/12 anonim ***** válasza:
91%

Milyen magas vagy?

De tényleg irány a doki 😕 szedj vitaminokat, meg erőltess magadba egy kis kaját, menj ki a szabadlevegőre

2021. ápr. 2. 17:36
 3/12 anonim ***** válasza:
22%
Nem lehet hogy rákos vagy? Az okozza a sok hirtelen fogyást
2021. ápr. 2. 17:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Jobb lenne, ha orvoshoz fordulnál.

Akaratlan fogyást és gyengeségérzetet rengeteg minden okozhat. Csak hogy megemlítsek pár példát: stressz, pajzsmirigyzavar, emésztőrendszeri probléma, cukorbetegség, daganat...

Kis problémától a súlyosabbig bármi lehet, ezért mindenképp orvosi kivizsgálást javasolnék.

(Ha tudod magadról, hogy stresszes a munkahelyed/rengeteget idegeskedsz, folyamatosan a legjobb teljesítményre törekszel, akkor magnézium és B vitaminos étrendkiegészítőt érdemes lenne szedni + relaxációs technikákat, autogén tréninget elsajátítani.)

2021. ápr. 2. 18:06
 5/12 A kérdező kommentje:
Ajjajj, nagyon szépen köszönöm a válaszokat, bár nem valami biztató😅
2021. ápr. 2. 18:15
 6/12 A kérdező kommentje:
Egyébként 162 cm vagyok :)
2021. ápr. 2. 18:15
 7/12 anonim ***** válasza:
58%
#5 mi olyan vicces ezen hogy rákos vagy?
2021. ápr. 2. 18:19
 8/12 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem is rák lesz.
2021. ápr. 2. 18:20
 9/12 anonim ***** válasza:
#7 nem vicces neki, hanem tragikomikus 😅😕
2021. ápr. 2. 18:21
 10/12 A kérdező kommentje:
#7 bocsi, szerintem félre értetted az emojim. Kétségbe esésre szoktam használni:)
2021. ápr. 2. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!