Mi történik egy olyan emberrel aki minden nap megeszik egy tábla csokit?
Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 19:00
1/8 anonim válasza:
Jó kedve lesz mert a csoki jó. :D
2/8 anonim válasza:
Előbb vagy utóbb, de el fog hízni és cukorbetegség is kialakulhat nála. Fogai tönkremennek.
3/8 anonim válasza:
Én így tettem kb. egy éven át. Fogaim romlásán kívül nem volt probléma.
4/8 anonim válasza:
Szerintem ha kizárólag az az egy tábla csoki megy le naponta mint cukormennyiség, és mellé nem gurul le még egy liter kóla, 2-3 cukros kávé vagy gyakorlatilag bármilyen cukros üdítő és ha nem
is végez aktív sportot de azért rendszeresen sétál pl kutyával napi 3x akkor semmi különös. A fogak romlása nagyban attól is függ, hogy milyen a fogak egyébkénti állapota, valakinek gyorsan romlik, és már gyerekkorában is vannak rossz fogai, van akinek még 40 évesen sincs egy lyukas foga sem hiába üdítőzik és dohányzik.
5/8 anonim válasza:
Hármas vagyok, világéletemben romlottak a fogaim, csak abban az egy évben felgyorsultak picit. Dohányzom is. Egyik nap felkeltem, undorodtam a csokitól, azóta havonta egyszer eszek.
6/8 anonim válasza:
Ha etcsokit, akkor betont szarik.
7/8 anonim válasza:
#6: ez így van. https://www.youtube.com/watch?v=jXZGJqQ6etg
8/8 anonim válasza:
A csoki nem egy ordogtol valo dolog. Es nem is olyan egeszsegtelen, mint sokan gondolnak. Attol fugg, hogy milyet eszik az ember. Tejcsokit kerulendonek tartom. Nekem a kedvencem a 85%-os kakao tartalmu. Szenhidrat nincs benne sok, de van sok ertekes tapanyag es antioxidans. 1 heten egy tablat szoktam kockankent elfogyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!