Mi történik az izomzattal, ha naponta az összeállított (ideális) étrend mellé egy tábla csokoládé, vagy két szelet mézes kenyér is bejut a gyomorba?
Figyelt kérdés
Lehet ezt megfelelő (plusz) edzésekkel "korrigálni"? Három év alatt mennyit torzulhat (és milyen irányba) így a kar, a has és a lábizomzat?2019. nov. 27. 17:15
1/7 anonim válasza:
Az izmoddal semmi nem fog történni. De szép zsíros malacka leszel
🐷🐷🐷
2/7 A kérdező kommentje:
Épp ezt kérdezem, hogy mennyire torzul az ember csupán egyetlen egy tábla csokoládétól. Éveken át rendszeresen ettem sok-sok édességet, mégis a has térfogat és a súlyom változatlan maradt. Ha most erre rajön a testépítés, mennyire (ezek után: kis) mértékben torzíthatja a testképet? Hisz eddig sem lettem nagyobb, feljött összesen tíz kiló, és ennyi, nem lettem egyik évben sem malacka.
2019. nov. 27. 17:22
3/7 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni hogy ez troll vagy nem. Próbáld ki aztán rájössz. (Egyébként kb semmit nem számít).
4/7 A kérdező kommentje:
Ha semmit, akkor 32 százalékos miért írja, hogy súlyos lesz az ember?
2019. nov. 27. 18:54
6/7 anonim válasza:
Azt hittem a 32% önmagáért beszél.
Egyed csak, én is tolom, én sem vagyok hízékony. semmi kártékony hatását nem észlelem, nem torzul semmi sehova.
7/7 anonim válasza:
En is csalok, reg nem eszem tisztan, nem is olyan a forma mint anno. No de azert egy egesz tabla csoki minden nap az nagyon sok. Nagyon maximum fel tabla (inkabb negyed) mondjuk heti 2 alkalommal (vagy ezzel egyenerteku mas edesseg). A napi egy tablatol valoszinuleg hizni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!