Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » IR-esek hogy főztök úgy,hogy...

IR-esek hogy főztök úgy,hogy az a családnak is jó legyen és ne is legyen aranyárban?

Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 14:23
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
91%
Ezeket a kérdéseket miért nem az egészség-táplálkozás rovatban kérdezitek, vagy miért nem oda rakja át a moderátor?
2021. máj. 17. 16:53
 42/46 A kérdező kommentje:
40. 55 kg vagyok, nem ezért lettem IR-es mert zabàltam volna, még a nővérke is furán nézett rám, rajtam kívül szinte csak nagyon elhízottak voltak ott.Olyat amit nem szeretünk nem fogok főzni mert mehetne a kukàba. Inkább amit lehet lecserélem alternatív hozzávalóra. Zsírral pedig sosem főztem.
2021. máj. 17. 16:56
 43/46 A kérdező kommentje:
41. Fogalmam sincs , egyszer azért kaptam mert nem fogyókúra témába tettem , de mint irtam nem akarok fogyni így nem oda írtam. Nemtudom miért ide került.
2021. máj. 17. 16:57
 44/46 anonim ***** válasza:
Piszkosul nem ide való.
2021. máj. 17. 17:01
 45/46 A kérdező kommentje:

Akkor jelentsétek hátha megint átkerül. Engem már nem érdekel.

Mások konkrét tapasztalatai érdekeltek volna, de tényleg csak saját tapasztalat alapján mert olvasok én is mindenhol mindent de a valóság az nem olyan.

2021. máj. 17. 17:06
 46/46 anonim ***** válasza:
Na, végre átrakták az egészség-táplálkozásba. :)
2021. máj. 18. 11:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!