Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » IR-esek hogy főztök úgy,hogy...

IR-esek hogy főztök úgy,hogy az a családnak is jó legyen és ne is legyen aranyárban?

Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 14:23
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
30 Használom, de kb ahány oldal annyi félét ir, így ugyanott vagyok vele mintha kísérletezem.Számomra úgy alapból a krumpli nem illik a gombához, de kinek mi... csak példa volt ez.
2021. máj. 17. 08:19
 32/46 anonim ***** válasza:
25%

Nokedli helyett csinálhatsz gnocchit is.

Most nagyon feszült lehetsz, mert a legtöbb megoldási javaslatra ugrasz.

Azt javaslom, lépj be IR facebook csoportokba, ott sorstársakra találhatsz.

Egyébként pedig érdemes lenne előre leírnod a menüt. És próbáld variálhatóvá tenni, IR kompatibilis legyen a fogás.

Például a köretből én sokszor csinálok bivaly adagot, mert kb. ugyanannyi időbe telik 4 adag galuska/gnocchi elkészítése, mint 16 adag. Kiporciózva fagyasztom. De szoktam csinálni ugyanígy bolognai ragut, és lehet variálni a felhasználást: palacsintába töltve húsos palacsinta, töltött bagett, spagetti, töltött zöldség.

2021. máj. 17. 09:44
 33/46 A kérdező kommentje:
32 Feszült vagyok ez igaz,munka az első mert abból élünk, család, gyerekkel tanulni és csak utána jöhetnek a hóbortok,mint mit főzzek és gyors legyen és ne drága és ha lehet finom. Elvette a kedvem a dolog eléggé.Köszi az ötleteket.
2021. máj. 17. 09:48
 34/46 anonim ***** válasza:
74%
Nem kell rágörcsölni, és nem fog hoppra működni. Életmódváltással lehet a legkönnyebben átmozdulni, de a kajáknál egyszerűbb ha mást készítesz, nem pedig az "olyan mint, de...nélküli" lehúzós árú eztmegazt ami soha de soha nem lesz jó, mert nem az, csak olyan mint valami gyenge utánzat amitől az életkedved is elmegy.
2021. máj. 17. 10:20
 35/46 anonim ***** válasza:
45%

Ennyire életképtelen vagy? Beírtam a googlebe, hogy gombapörkölt köret és első találat. Nem csak a krumplipüré meg a nokedli létezik. De ha ennyire ragaszkodsz hozzá, akkor a hagyományos gombapörkölt helyett is létezik millió egytál étel, ami gombából készül.

[link]

2021. máj. 17. 12:42
 36/46 A kérdező kommentje:

34 Szeretjük a megszokott ízeket, kis változtatással, nem rajongunk a mostani trendekért.

35 Nem a gombapörkölt volt a gond, gyakran készítem mert a gomba olcsóbb és finom, hanem a köret volt a gond.

2021. máj. 17. 12:47
 37/46 A kérdező kommentje:
34 Meg nem akarom ismételni magam, nem csak rólam van szó egy család!!ról és nem lehet olyan ami csak nekem jó,alkalmazkodunk. Van mikor én van mikor a gyerek... ezt csak így lehet.
2021. máj. 17. 12:48
 38/46 anonim ***** válasza:
96%

Jézusom, hogy te milyen életképtelen vagy...

Nekem 31 évesen derült ki a cölim, de tizenennyit nem nyávogtam miatta, mint amit te egyetlen kérdés alatt levágsz :D

Igen, más, drágább picit, és trükközni kell a lisztjeimmel, de a mákos kalácsomon kívül mindent! meg tudtam csinálni elsőre tiptop. A kalács is finom lett, csak lapos és szétesett, sajnos.

Egyébként ha elszúrod, mivan? Néha én is elcs.szem, akkor esszük úgy. Én nem problémázok ezen és szerencsére a törpiek is megértik, hogy nem jókedvemből főzök más lisztekkel.

Akinek meg valami nem tetszik, az rendel magának kaját. ;)

2021. máj. 17. 14:07
 39/46 anonim ***** válasza:
87%
Akkor kellemes hisztériázást és nyávogást kívánok, ahogy az előttem szóló.
2021. máj. 17. 14:45
 40/46 anonim ***** válasza:
87%

"Szeretjük a megszokott ízeket, kis változtatással"

Nem véletlen lettél IR-es! Éppen ezért kellene életmódot váltani neked is meg a családnak is, és nem a megszokott zsíros, olajos, lisztes, cukros ételeket tömni magatokba

2021. máj. 17. 16:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!