IR-esek hogy főztök úgy,hogy az a családnak is jó legyen és ne is legyen aranyárban?
Nokedli helyett csinálhatsz gnocchit is.
Most nagyon feszült lehetsz, mert a legtöbb megoldási javaslatra ugrasz.
Azt javaslom, lépj be IR facebook csoportokba, ott sorstársakra találhatsz.
Egyébként pedig érdemes lenne előre leírnod a menüt. És próbáld variálhatóvá tenni, IR kompatibilis legyen a fogás.
Például a köretből én sokszor csinálok bivaly adagot, mert kb. ugyanannyi időbe telik 4 adag galuska/gnocchi elkészítése, mint 16 adag. Kiporciózva fagyasztom. De szoktam csinálni ugyanígy bolognai ragut, és lehet variálni a felhasználást: palacsintába töltve húsos palacsinta, töltött bagett, spagetti, töltött zöldség.
Ennyire életképtelen vagy? Beírtam a googlebe, hogy gombapörkölt köret és első találat. Nem csak a krumplipüré meg a nokedli létezik. De ha ennyire ragaszkodsz hozzá, akkor a hagyományos gombapörkölt helyett is létezik millió egytál étel, ami gombából készül.
34 Szeretjük a megszokott ízeket, kis változtatással, nem rajongunk a mostani trendekért.
35 Nem a gombapörkölt volt a gond, gyakran készítem mert a gomba olcsóbb és finom, hanem a köret volt a gond.
Jézusom, hogy te milyen életképtelen vagy...
Nekem 31 évesen derült ki a cölim, de tizenennyit nem nyávogtam miatta, mint amit te egyetlen kérdés alatt levágsz :D
Igen, más, drágább picit, és trükközni kell a lisztjeimmel, de a mákos kalácsomon kívül mindent! meg tudtam csinálni elsőre tiptop. A kalács is finom lett, csak lapos és szétesett, sajnos.
Egyébként ha elszúrod, mivan? Néha én is elcs.szem, akkor esszük úgy. Én nem problémázok ezen és szerencsére a törpiek is megértik, hogy nem jókedvemből főzök más lisztekkel.
Akinek meg valami nem tetszik, az rendel magának kaját. ;)
"Szeretjük a megszokott ízeket, kis változtatással"
Nem véletlen lettél IR-es! Éppen ezért kellene életmódot váltani neked is meg a családnak is, és nem a megszokott zsíros, olajos, lisztes, cukros ételeket tömni magatokba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!