Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » IR-esek hogy főztök úgy,hogy...

IR-esek hogy főztök úgy,hogy az a családnak is jó legyen és ne is legyen aranyárban?

Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 14:23
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
75%

A durumliszt a vilag legjobb lisztje, nem is ertem miert nem az a "simaliszt". Egy aldas! Bizony rosszul csinaltad ha neked nem lett jo belole a nokedli!

Elhiszem hogy a penz nagy ur, de az egesz csaladra nem is kell rahuzni az edesitot stb, foleg ha nem is akarjak!

Nekem is csalad, gyerek, allatok, munka mellett kell egeszsegesebben taplalkoznom, 1200kcal deficittel, HA KELL este 10kor fozok meg masnapra es pl egy hushoz bizony 2 fele koret keszul, amilyet a csaladom szeret es amit eb ehetek. Mi van akkor?! Ez ezzel jar.

Mindent csak akarni kell es nem itt nyaforaszni meg hisztizni. Mellesleg a ferjed/parod is ott van, nyugodtan kiveheti a reszet tobb dologbol a haztarsasban is, hogy legyen +20perced a kulon koretre vagy ilyesmi.

De attol meg nagy durvan tul gondolod az egeszet!

2021. máj. 16. 19:53
 22/46 A kérdező kommentje:
20 Mert később ér haza mint én, így logikusabb. Plusz maszek munkája is van. Ennek az étrendhez nemtudom mi köze de neki van lehetősége plusz maszek munkákra, az én szakmám nem ilyen jellegű. Így én a háztartásban vállalok többet.
2021. máj. 16. 20:10
 23/46 A kérdező kommentje:

21 Akkor mit rontottam el, ha olyan jó az a Liszt? Tényleg ha építő dolog, megfogadom a tanácsot és legközelebb talán jó lenne.

Én nem főzök este 10kor mert másnap felbuknék a munkahelyen, úgy egyeztünk meg a csalàdban alkalmazkodunk egymáshoz, és nekem pl előrébb való a gyerekkel tanulni mint a kétféle köret. Kétféle köret anyagilag több,időben több mosatlanban több ( nincs mosogatógép). Meg igyekszem a gyereket is úgy nevelni ne válogasson hanem alkalmazkodunk ők is hozzám, de van mikor a gyerekhez amikor már megint spagettit enne.

2021. máj. 16. 20:14
 24/46 A kérdező kommentje:
Párommal étkezés terén szerencsém van, mert ő egyáltalán nem válogatós.
2021. máj. 16. 20:15
 25/46 anonim ***** válasza:
71%
A durumliszthez csak vizet kell tenni, a tésztát rendesen kidolgozni és utána szaggatni. Nincs semmi ördöngösség benne, csak tudni kell fözni
2021. máj. 16. 21:45
 26/46 anonim ***** válasza:
84%
Spagettit meg minden egyéb száraztésztát durumliszböl valót is lehet kapni! Szóval semmi akadálya, hogy a gyerek spagettit tudjon enni!
2021. máj. 16. 21:46
 27/46 A kérdező kommentje:

25 Tudok főzni, rendszeresen szoktam nem kell a beszólogatás.

Nálunk a nokedli:Liszt tojás és pici víz!!! Időtlen idők óta így csinálom, mindig jó lett. Te meg a tojást nem írod, akkor ez más.

26 Igen a bolti tészta az jó lett, a nokedli nem.

2021. máj. 16. 21:52
 28/46 anonim ***** válasza:
94%
Nem értem, miért akkora baj, hogy nincs nokedli? Az internet tele van receptekkel. Ne azzal szenvedj, hogy a megszokott kajáidat hogy helyettesíted, hanem próbálj ki újakat. A krumplival pedig tényleg nincs semmi baj, ha nem olajban sütöd ki. Itthon pedig a legtöbb orvosnak fingja nincs a táplálkozás tudományról.
2021. máj. 17. 00:43
 29/46 A kérdező kommentje:
28 Nem akkora baj, csak tudod ez olyan a gombapörkölt azzal az igazi , valahogy eszembe sem tudja ahhoz mondjuk krumplipürét adni nem passzol.
2021. máj. 17. 06:03
 30/46 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom, miért nem használod az internetet, ott minden infó megvan, hogy lehet a fehér lisztet durumliszttel helyettesíteni, ott rengeteg oldalon írják, hogy a durumliszt nagy elönye, nem kell hozzá tojás - allergiásoknak, vegánoknak nagy segítsét -, de te nem vagy képes rákeresni, hanem összecsapsz valamit tudás nélkül, és utána meg csodálkozol, ha nem jó.

A gombapörkölthöz meg ugyan a krumplipüré tényleg nem illik (semmilyen pörkölthöz nem szokás pürét adni), de sóban-vízben fött krumpli már tökéletesen jó hozzá.

2021. máj. 17. 07:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!