IR-esek hogy főztök úgy,hogy az a családnak is jó legyen és ne is legyen aranyárban?
A durumliszt a vilag legjobb lisztje, nem is ertem miert nem az a "simaliszt". Egy aldas! Bizony rosszul csinaltad ha neked nem lett jo belole a nokedli!
Elhiszem hogy a penz nagy ur, de az egesz csaladra nem is kell rahuzni az edesitot stb, foleg ha nem is akarjak!
Nekem is csalad, gyerek, allatok, munka mellett kell egeszsegesebben taplalkoznom, 1200kcal deficittel, HA KELL este 10kor fozok meg masnapra es pl egy hushoz bizony 2 fele koret keszul, amilyet a csaladom szeret es amit eb ehetek. Mi van akkor?! Ez ezzel jar.
Mindent csak akarni kell es nem itt nyaforaszni meg hisztizni. Mellesleg a ferjed/parod is ott van, nyugodtan kiveheti a reszet tobb dologbol a haztarsasban is, hogy legyen +20perced a kulon koretre vagy ilyesmi.
De attol meg nagy durvan tul gondolod az egeszet!
21 Akkor mit rontottam el, ha olyan jó az a Liszt? Tényleg ha építő dolog, megfogadom a tanácsot és legközelebb talán jó lenne.
Én nem főzök este 10kor mert másnap felbuknék a munkahelyen, úgy egyeztünk meg a csalàdban alkalmazkodunk egymáshoz, és nekem pl előrébb való a gyerekkel tanulni mint a kétféle köret. Kétféle köret anyagilag több,időben több mosatlanban több ( nincs mosogatógép). Meg igyekszem a gyereket is úgy nevelni ne válogasson hanem alkalmazkodunk ők is hozzám, de van mikor a gyerekhez amikor már megint spagettit enne.
25 Tudok főzni, rendszeresen szoktam nem kell a beszólogatás.
Nálunk a nokedli:Liszt tojás és pici víz!!! Időtlen idők óta így csinálom, mindig jó lett. Te meg a tojást nem írod, akkor ez más.
26 Igen a bolti tészta az jó lett, a nokedli nem.
Nem tudom, miért nem használod az internetet, ott minden infó megvan, hogy lehet a fehér lisztet durumliszttel helyettesíteni, ott rengeteg oldalon írják, hogy a durumliszt nagy elönye, nem kell hozzá tojás - allergiásoknak, vegánoknak nagy segítsét -, de te nem vagy képes rákeresni, hanem összecsapsz valamit tudás nélkül, és utána meg csodálkozol, ha nem jó.
A gombapörkölthöz meg ugyan a krumplipüré tényleg nem illik (semmilyen pörkölthöz nem szokás pürét adni), de sóban-vízben fött krumpli már tökéletesen jó hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!