Hányszor szoktál enni egy nap?Milyen a testalkatod?
Hát jelenleg olyan 6-7szer kicsi adagokat mert emésztőrendszeri betegségeim vannak, így jön ki kb. 1500-1700kcal/nap, és ezzel tartom a 168cm/57kilót.
De mikor egészséges vagyok akkor olyan napi 4szer szoktam enni, reggeli ebéd uzsi és vacsi, viszonylag kevés CH és több zöldség, fehérje, edzés mellett.
A szokásos testsúlyom olyan 59-60kg szokott lenni, 1800-2000kaória/nappal.
3 főétkezés (reggeli, ebéd, vacsora), közte szoktam tízóraizni, uzsonnázni, és este vacsora után nassolni.
Túl sovány vagyok, 170 cm 48 kg, nem tudok többet enni pedig híznom kellene.
3 főétkezés és kb ugyanennyi nasi
Sportos/izmos testalkat
Naponta 3 főbb étkezés, meg 2-3 (4) kisebb.
Egyelőre skinny fat-féle, mert nem sportolok - nem szabad -, csak túrázunk hétvégente (3-4km) meg sétálok napi 1-1,5 km-t.
169/49kg (35-ről indultam féléve), és amint megjön a menzeszem normálisan, elkezdek futni és úszni is.
32N
4-szer eszem egy nap, reggeli-tízórai-ebéd-uzsonna. 17:00 után már nem eszem.
Az alkatom mondhatni vékony, de van rajta felesleg, ami nekem kell ahhoz hogy ne úgy nézzek ki mint egy csontváz. 168cm 53 kg vagyok, vegán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!