Hányszor szoktál enni egy nap?Milyen a testalkatod?
Figyelt kérdés
2021. máj. 11. 19:04
1/17 anonim válasza:
Leggyakrabban négyszer, ritkábban háromszor vagy ötször. A testalkatom skinny fat, nagyon vékony a sziluettem, de elég zsíros itt-ott. Nemrég elkezdtem súlyzós és saját testsúlyos edzéseket csinálni, szóval remélem ez változik majd. 165 cm és 57 kg vagyok.
2/17 anonim válasza:
3szor, bar tudom, hogy nem eleg, de egyszeruen nem tudnek enni. A testalkatom hasonlo az elso valaszolohoz.
4/17 anonim válasza:
Naponta 3 főétkezés, mellé nasi 1x, ritkán 2x. Sokat mozgok, sportos testalkatom van.
176cm/62kg
18L
5/17 anonim válasza:
3 fő étkezés, 2 köztes. 180cm 60kg elég vékony vagyok
6/17 anonim válasza:
Napi ötször és edzett vagyok. De amúgy nem az étkezések számán múlik a dolog.
7/17 anonim válasza:
Háromszor, ritkán négyszer. 153/55, nem nagyon vékony, de nem is kövér (már).
8/17 anonim válasza:
Naponta 4x eszek, nem nagy adagokat. 152 cm vagyok, 40 kg.
9/17 anonim válasza:
3x szoktam enni.
Jelenleg még túlsúlyos vagyok, de fogyásban már jó ideje. Voltam kórosan elhízott is 2+ évvel ezelőtt. Onnan indult az életmódváltásom. Most -88 kg a különbség a két állapot között.
Még 17 kilót szeretnék fogyni. Úgy gondolom 175cm/65kg egészséges testsúly lesz. Erre vágyom.
10/17 anonim válasza:
#9 Gratulálok a fejlődéshez, csak így tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!