Emésztési problémákra melyik gyógyszert, gyógynövényt vagy vitamint ajánlanátok az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
Páromnak kell keresnem gyógyszert gyomorégésre puffadásra. Sajnos hiába mondtam, hogy addig semmi gyógyszert nem veszek már, amíg el nem megy kivizsgálásra, erre nem tudtam egyelőre rávenni.
A proponpumpagátló szerektől elmúlt a reggeli gyomorégése, de ezeket sem szeretném, hogy napi szinten egye, mert olvastam, hogy addiktív.
Legjobb valami természetes szer lenne. Én legalábbis ezeket pártolom, de jöhet más tipp is. A fenti listában elég sokféle gyógyszer van, jó lenne valami pozitív tapasztalat vagy ajánlás mellett kiválasztani valamit. Köszönöm!
2021. máj. 3. 07:05
1/1 anonim válasza:
Gyomorégés legtöbbször a kevés sav miatt van, amin a gyógyszerek csak rontanak.
Kevés sav > oesophagus reflex megszűnik > feljön a sav a nyitott gyomorszájon
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!