Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyire káros, ha ennyi...

Mennyire káros, ha ennyi mekit eszek?

Figyelt kérdés

A szakdoga+felvételi+vizsgák miatt nagyon kivagyok, és most 2 hétig önkéntes karanténban vagyok a tanulás miatt, hogy minden mást kizárjak. Netpincérrol rendelek minden nap, és az elmúlt héten már 3x rendeltem mekit: sültburgonya, fagyi, 2db barackos túrós desszert. Szinte másfél óra alatt az egészt megettem. Ma is ugyanezt rendeltem.

Ebédre/vacsira salátát, zöldségeket eszek, viszont buntudatom van, hogy ennyi sok mekit fogyasztok. Meg amiatt is, hogy sok étterem a haláltusáját vívja, én pedig a mekibol rendelek, ahelyett hogy őket támogatnám, nem egy milliárdos céget... (viszont a meki ízlik a legjobban).

2021. máj. 2. 18:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ja, és én is nagyon szerettem. De hála, elmúlt.
2021. máj. 2. 18:44
 12/19 anonim ***** válasza:
nemtudom, en akarmit eszek, kepes vagyok eldonteni hogy izlik-e vagy nem🤨 en ugyanugy imadom a burger kinget is, sot az a top1, de ha kethavonta mekibe keveredek az se baj. ennek ellenere a hazi huslevest is szeretem. nem kell mindig ugyanazt enni..
2021. máj. 2. 18:45
 13/19 anonim ***** válasza:

12

Természetesen. Én a saját véleményemet mondtam el, mivel más véleményét nem tudom elmondani.

2021. máj. 2. 18:51
 14/19 anonim ***** válasza:

@10

Tehát nem tudod.

Segítek: pl. nekem, és nagyon sok embernek a világon, ízlik a mekis kaja. Nem azért, mert nem evett mást, hanem mert szimplán ízlik neki.

Látom nehéz megérteni végtelen egoizmusodban, hogy nem te vagy az etalon.

2021. máj. 2. 19:41
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem értelek, pl. a McChickennek, csirkés wrapnak sokkal sokkal jobb a tápértéke. Te konkrétan üres kalóriákat, szénhidráttömeget eszel.

Miért nem rendelsz úgy, hogy mondjuk egy csirkés wrap vagy szendvics és hozzá vagy egy kis krumpli vagy desszertnek a fagyi? Vagy legalább egy csirkés salátát egyél elsőként és utána a krumplit meg a fagyit.

2021. máj. 2. 20:20
 16/19 A kérdező kommentje:
Mert nem eszek húst.
2021. máj. 2. 20:49
 17/19 A kérdező kommentje:
Ameddig lehetett kapni rókagombás sajtpogácsás szendvicset, addig azt rendeltem. Az nagyon isteni volt! Sajnos végleg kivonták a forgalomból. :(
2021. máj. 2. 20:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Halat se eszel? A Fillet-o-fish is jó.
2021. máj. 2. 21:26
 19/19 A kérdező kommentje:
Azt sem.
2021. máj. 2. 22:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!