Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyire káros, ha ennyi...

Mennyire káros, ha ennyi mekit eszek?

Figyelt kérdés

A szakdoga+felvételi+vizsgák miatt nagyon kivagyok, és most 2 hétig önkéntes karanténban vagyok a tanulás miatt, hogy minden mást kizárjak. Netpincérrol rendelek minden nap, és az elmúlt héten már 3x rendeltem mekit: sültburgonya, fagyi, 2db barackos túrós desszert. Szinte másfél óra alatt az egészt megettem. Ma is ugyanezt rendeltem.

Ebédre/vacsira salátát, zöldségeket eszek, viszont buntudatom van, hogy ennyi sok mekit fogyasztok. Meg amiatt is, hogy sok étterem a haláltusáját vívja, én pedig a mekibol rendelek, ahelyett hogy őket támogatnám, nem egy milliárdos céget... (viszont a meki ízlik a legjobban).

2021. máj. 2. 18:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%
Nem a mekivel van baj, hanem hogy a legegészségtelenebb dolgokat eszed onnan is.
2021. máj. 2. 18:14
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem csinálsz belőle rendszert akkor szerintem nem gond.
2021. máj. 2. 18:17
 3/19 anonim ***** válasza:

Nem lesz tőle semmi bajod, ha nem csinálod sokáig ezt...

Keveset rendelsz egyébként, tehát a mennyiséggel sincs gond.

2021. máj. 2. 18:17
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
mit eszel masfel oraig egy 10perces kajan?
2021. máj. 2. 18:18
 5/19 anonim ***** válasza:
0%

Hogy bírod megenni a sült krumplit? Én utálok ételt kidobni, de tegnap egy jó adag landolt a kukában. (Ja, bocsánat, Burger King-es volt, de kábé ugyanaz.)

A Mekis sajtburger is ehetetlen. Illetve nagyjából MINDEN Mekis kaja ehetetlen.

Egyetlen dolgot bírok megenni, ezt: [link] . Na ez fincsi.

Amúgy ha valamilyen rejtélyes okból tényleg kívánod, akkor egyed, ha nem vagy kövér.

2021. máj. 2. 18:21
 6/19 anonim ***** válasza:
ha a karantenod alatt eszel minden nap mekit, nem lesz tole bajod. de ha mar el tudsz jarni boltba vagy akar etterembe, erdemes minel kevesebb feldolozott kajat enni, mert nem tesz tul jot.
2021. máj. 2. 18:24
 7/19 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon ízlik, olyan édes-sós íze van, amit nem tud semmilyen más gyorsétterem pótolni. A burgerkinges kajáknak szerintem nincs ízük.
2021. máj. 2. 18:24
 8/19 anonim ***** válasza:

Érdekes összetevői vannak:

[link]

"French Fries

Ingredients: Potatoes, Vegetable Oil (canola Oil, Corn Oil, Soybean Oil, Hydrogenated Soybean Oil, Natural Beef Flavor [wheat And Milk Derivatives]*), Dextrose, Sodium Acid Pyrophosphate (maintain Color), Salt. *natural Beef Flavor Contains Hydrolyzed Wheat And Hydrolyzed Milk As Starting Ingredients.

Contains: Wheat, Milk."

[link]

"Why Do McDonald’s Fries Have Nearly 20 Ingredients?"

Kis videó:

[link]

2021. máj. 2. 18:38
 9/19 anonim ***** válasza:

@5

Hallottál már arról, hogy nem mindenkinek ugyanaz ízlik?

2021. máj. 2. 18:39
 10/19 anonim ***** válasza:

9

Természetesen.

Csak kicsit rosszul fejeztem ki magam. Amíg nem tudod, hogy mi a finom, addig minden sz.rt megeszel. Ha egy ideig nem eszel sz.rt, akkor rájössz, hogy milyen jó tud lenni egy saláta, egy jó kenyér, egy húsétel, egy leves. És onnantól kezdve nem akarsz k.rva rossz ízű sz.rt enni. (Kábé mintha fűrészport vagy homokot ennél, olyan a Meki.)

2021. máj. 2. 18:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!