Maratonisták, ultrafutók, félmaratonisták! Futás után miket és mennyit esztek?
Kb 30 kilométert szoktam futni egy nap, heti 3x, ha 40-en felül futok, akkor nincs meg a heti 3 alkalom.
Jó egészségi állapotban vagyok és energikusnak is érzem magam, de van rajtam egy +5kg. Odafigyelek az étkezésemre nagyon is, és nem értem, hogy ennyi mozgás mellett ez hogy nem megy le rólam.
Az lehet a gond talán, hogy a hosszabb futások után rengeteget tudok enni, mert úgy érzem ez most jár. Rendelek egy pizzát, eszem chipset, valami sütit, iszom egy sört. És így sem telizabálom magam, csak jóllakom.
Ti hogy vagytok a verseny, vagy futás utáni étkezésekkel?
4. az edzés alatt kőkeményen bontod az izmaidat, nem arról van szó, hogyha nem eszel azonnal edzés után nem leszel izmos, mert ez tényleg nem igaz, viszont akkor optimális egy étkezés. Nem töbről van szó.
Az is teljesen jó, hogy edzés után hazamész(fél óra) és ott eszel, nyugis körülmények között
Csak megy a polgárpukassztás(reklám), hogyha nem eszel edzés után akkor elveszted az izmaidat. Nagyon kellemetlenül hangzik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!