Miért nem tudok jóllakni,csak hússal?
Figyelt kérdés
Reggel megettem 20 deka paprikás szalonnát,3 zsömlét és egy 20 dekás fonott kalácsot.És éhes vagyok.Ha rántott húst vagy pörköltet eszek,azzal jól lakok,de a pörköltből is legalább 2 tányérral meg kell ennem hogy jól lakjak.Rántott húsból sem elég egy szelet.Jó lenne,ha zöldséggel,gyümölccsel is jól lehetne lakni.Mindig éhes vagyok.2021. ápr. 29. 11:59
11/12 anonim válasza:
Ne várj az evéssel addig, amíg hulla éhes leszel, akkor majd zöldség is el fog férni. Sőt, ebéd és vacsora előtt fél-egy órával egyél egy almát, vagy mást, amikor még nem vagy éhes egyáltalán.
12/12 anonim válasza:
Ja, és este is lehet enni egy keveset, akár 1-2 órával lefekvés előtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!