Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A magyarok miért igénytelen...

A magyarok miért igénytelen dagadtak?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek. De rengeteg a dagadt és még büszkék is rá...
2021. ápr. 25. 18:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
31%

Egyébként ennyi erővel utáld a dohányosokat, drogfüggőket, alkoholistákat is, azok is gyenge lusta dögök amiért nem szoknak le a káros szenvedélyükről ugye?

Mivel a kaja is képes hasonló függőséget okozni mint ezek.

Miért is csak a kövérekre van kihegyezve ez a kérdés? A dohányos is károsítja a környezetet ( nem csak magát), az alkeszok is potenciális veszély jelentenek a társadalomra és önmagukra is, a drogosokról nem is beszélve. A kövérek pedig magukra és az egészségügyre rónak terhet.

Tehát, miért is irányul ez a fajta féktelen gyűlölet csak egyfajta függőségre a részedről?

2021. máj. 2. 14:14
 22/26 anonim ***** válasza:
93%

Nem a kérdező vagyok, de utálom is őket :)

"nem szoknak le" - miért kellett rászokni???

Nekem a kövérek felé nincs gyűlöletem, viszont tény, hogy ezzel az életmóddal az egészségügyet terhelik, a koronavírus is sokkal jobban elfajul náluk, így az alapvetően egészséges vagy rajta kívül álló okok miatt beteg (pl. veleszületett 1-es típusú cukorbeteg) ember nem fog kapni ellátást. Tehát erről az oldalról meg lehet érteni a kérdezőt, de gyanítom, nem ez az oka, hanem csak magyarázat nélkül utálja őket és kész.

2021. máj. 2. 15:36
 23/26 A kérdező kommentje:

A dohányos ritka undorító egy emberfajta.

A dohányos és dagadt embereket kizárnám az ami egészségügyi rendszerből. Szépen fizessék ki a kezelések költséget, egyből ők lennének a legegészségtudatosabbak!

2021. máj. 2. 16:47
 24/26 anonim ***** válasza:
54%
Kifizetik :) Úgy hívják, hogy adó ;)
2021. máj. 2. 19:15
 25/26 A kérdező kommentje:
Az nyilván fedezi a tüdőrák kezelési költségeit. Megsúgom, marhára nem fedezi. A különbséget azt a havi pár milliót azt nyugodtan ki lehet perkálni...
2021. máj. 3. 05:53
 26/26 anonim ***** válasza:

Azért, mert a magyarok többsége egy szájhős, aki folyton megsértődik, okoskodik, kifogást keres, de a gyakorlatban egy nagy 0, és borzasztóan igénytelen, ahhoz is lusta, hogy utanánézzen, hogyan kéne táplálkozni.

Ez mondjuk látszik az ország állapotán, meg azon is, hogy ha kimész az utcára, alig látsz értelmesen kinéző, sportos embert. Ennyi löttyedt idősebbnek 30as kinéző nőt sem láttam még sehol euban, mint itt.

2023. szept. 22. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!