Csalónap? Csalóétek?
Figyelt kérdés
Nem szoktam gyorskaját enni, se chipseket, se popcorn etc.. Minden nap edzem a lehető legtöbbet, amit az időm enged... Ma valamiért éhesebb voltam mint általában és mikor valaki kibontott mellettem egy 140grammos sós chiot, én is ettem belőle rendesen. Maradt belőle egy kevés és ketten is ettük, mégis rohadtul bűntudatom van, pedig utána még másfél órát futottam, elégettem 825kcalt és benyakaltam egy csomó vizet. Mennyire gáz a helyzet? Étkezés szempontból? Nem diétázom, vagy számolom, hogy hány kcalt eszem, de próbálok tudatosan és egészségesen étkezni.. 18/L2021. ápr. 22. 22:23
1/5 anonim válasza:
Nem számolom... próbálok... Ha eredményt akarsz, csinálni kell. Rendesen!
4/5 anonim válasza:
Mit vársz, hogy holnapra hízol 3 kilót? Semmi nem fog történni az égvilágon. Chipset enni nem egészségtelenebb, mint ha valakinek bűntudata van evés után.
5/5 anonim válasza:
Beteges dolog lemozogni fél zacskó chipset. Étkezési zavar előszobája, főleg, mert bűntudattal párosul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!