Teleettem magam és rosszul vagyok.Valami tanács?
Figyelt kérdés
Reggel ettem egy tál müzlit mandulatejjel,ebédre karfiolos bulgurt zöldséges sajtos rakott pulykával,most pedig mama féle babfőzeléket,amiben volt virsli,krumpli,bab meg csipetke vagy mi az a nokedli szerűség.Nagyon tele vagyok,mit tegyek?2021. ápr. 18. 18:23
2/9 anonim válasza:
Viseld a következményeket.
Bár, ahányszor már kérdezted, lehetne tapasztalatod.
3/9 A kérdező kommentje:
Most tettem ki először ilyen jellegű kérdést🧐
2021. ápr. 18. 18:36
4/9 anonim válasza:
Várj amíg elmúlik. Ha vécézned kell, menj el. Amúgy meg éld tovább az életedet, csinálj dolgokat, írj ki értelmes kérdéseket gyakorikerdesek.hu-ra.
7/9 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet normális válaszokat írni?
2021. ápr. 18. 20:39
8/9 anonim válasza:
Miért, mi a normális válasz? Vagy kihányod, vagy vársz, és majd tovább halad a tápanyagcsatornán.
Mindkét választ megkaptad.
9/9 anonim válasza:
Nekem a háziorvos a Kreon emésztőenzimeket tartalmazó kapszulát ajánlotta és bevált. Elmúlik tőle a teltségérzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!