Már egy jóideje túlsúllyal küzdök. Esetleg valami tipp/tanács ami bevált, jól működik?
Én mikor fogyóztam akkor almadiétát követtem nekem bevált. Az almában lévő rostok megszívják magukat így a gyomorban kitágulva telítettség érzése alakul ki.
Mozgásnál rengetegen futást javasolnak túlsúlyos embereknek de én óva intelek tőle főleg túlsúllyal. A futás nagyon megterheli a láb ízületeit, és fájdalmakat eredményez. A tempós gyaloglás van olyan hatékony mint a futás viszont kevésbé terheli az ízületeket.
Sok hal és zöldség, édesség helyett gyümölcs, sok ásványvíz, sok biciklizés. Nekem ez vált be, több mint tíz kilótól szabadultam meg, illetve tartom a súlyom a téli hónapokban is, mikor nincs lehetőségem annyit mozogni.
Tényleg életmódot kell váltani. Lehet néha péksüteményt, csokit vagy bármi mást is enni, de mértékkel.
Bármennyire nem szeretem Schobert Norbit, de mégis az ő tornáját kell ajánlanom. Norbi duci tréning (több is van) vágy csinálj bármi mozgásos tevékenységet, ami jól esik.
Emellett, ahogy más is írta előttem: számold a kalóriákat.
A kalória deficit a fontos. Kalóriabázisban tudod számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!