Hogy működik a hízás ilyen esetben? Minden a hasra jön fel? Bármi tanács?
1. NEM! Azért nagyobb a hasad, mert:
- nincs izomzatod
- puffadsz - normális, hiszen nem ettél
- a hasadra IS megy, viszont ott vannak a beleid, a gyomrod, a májad, stb. létfontosságú szervek és ezeket védi a zsír
2. én is ED-s voltam (10 év), és 36 kilóról kell talpra állnom - már 42-43 vagyok :) - végre! - és a normális súlyom az 54-55 kg. Szóval az 20! kg, de nem érdekel.
Néztem régi képeket, ahol 56 kg voltam és az első gondolatom: "Úristen, de jó seggem és lábam volt". Persze, kicsi hasam is, de kit érdekel, egészséges voltam, boldog, szabad.
Úgyhogy leszr... a félelmeket és visszahízok a rendes súlyomra, mert olyan csinos, energikus akarok lenni, mitn akkor.
Ha kérdésed van, írhatsz privátba is.
"NEM! Azért nagyobb a hasad, mert:
- nincs izomzatod"
A többi ponttal egyetértek, de ez nem igaz. A nagyobb hasizom nagyobb hasat jelent, szóval pont fordítva van. Ez nem azt jelenti, hogy hasra nem szabad edzeni, csak azt, hogy diétázni is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!