Hogyan fogyjon le a barátnőm?
Titkon rakom fel ezt a kérdést ugyan is kiváncsi vagyok hogy van e alapja a feltételezéseimnek.
Szóval 3 éve kezdett barátnőm lefogyni. 1 éve sikerült is kb 15 kilót leadnia. Viszont teljesen kiment belőle minden vitamin. Elkezdett vasat stb-t szedni.
Mára visszahízott 10 kilót, és teljesen maga alatt van, hogy nincs önuralma hogy ne egyen.
Azt mondja, hogy a gyomra nem, csak a szája kívánja az ételeket. Csak az ízeket kívánja, De nem éhes és ezért eszik. Nem tudja megállni.
1500 kalóriás étrendel próbálkozik, és minden nap sportol sokat. Főleg most jó időben. Mégsem tud fogyni.
Felajánlottam szerintem jó megoldásokat erre, de szerinte nem jó. Nekem meggyőződésem hogy valamilyen formában jók lennének.
Szóval:
1. Menjen el a háziorvoshoz, kérdezzen rá. Ha lelki eredetű úgy is elküldi a megfelelő helyre, meg csinál ő is vizsgálatokat talán.
2. Keressen fel dietetikust hátha tud rá valamit mondani hogyan állja meg az evést.
3. Vannak fogyást segítő természetes készítmények pl ördögnyelvkivonat stb ami a zsir felszívódását akadályozza bizonyos mértékig. (Szerintem ez tök jó lehet. Ugyan ettől a gyártótól aki csinálja a kivonatot, én használtam más területre ható dolgot és működött)
4. Van a városban egy kozmetika szerű valami ahol van egy gép amibe be kell állni és futni meg biciklizni.. nem tudom hogy működik, csak láttam hogy van nekik mert ott dolgoztunk egyszer.
Hirtelen más nem jutott eszembe.
Sajnos ő szinte mindenről lebeszéli magát mert forumok alapján tájékozódik, (bár én is, úgyhogy kérlek titeket olyan írjon aki komoly ember) és kitudja kik írnak oda.
Szerintem ha 1 éve nem sikerül leadnia a 10 kilót sehogy, sőt inkább még szed fel, akkor szerintem az ő módszere nem megfelelő.
Válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!