Hogy hagyjam abba a kényszerevést?
Sziasztok!
Először is ,ha nem jó a kategória,akkor szóljatok.
Amíg el nem kezdtem nőiesedni mindig is nagyon vékony voltam és ehettem ,amit akartam nem látszott meg rajtam. Amikor megálltam a növésben ,elkezdtem hízni is. Legfőképpen a csokiktól, nasiktól, cukros üdítőktől híztam valószínűleg.
15 évesen 173 cm-hez 65 kg voltam ,ami egésszéges súly ,de mivel nem sportoltam rendszeresen ,volt egy kis felesleg rajtam. Emiatt elkezdtem kalóriát számolni és többet mozogni. Eleinte nem éheztettem magam ,de később márcsak napi max. 500kcal-t ettem és több órát sportoltam (nem tudom ,hogy bírtam). 42 kg-ig fogytam le, amikor beláttam a problémát és elkezdtem újra enni. Ám átestem a ló túloldalára.
Egy idő után már addig ettem amíg fizikailag fájt, és később emiatt hánytatni is elkezdtem magam.( természetesen mindent visszahíztam)
Egy ideig tartottam a súlyom és nem is tört rám falásroham. Viszont mostanában egyszerűen nem bírom megállni ,hogy ne egyek ,amikor nem vagyok éhes és egyáltalán nem élvezem ,amikor eszek csak tömöm magamba, emiatt edzeni is kevésbé hatékonyan tudok.
Szerintetek mit csináljak ,hogy végre normálisan tudjak étkezni és ne az étel körül forogjon az egész életem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!