Nem tudok hízni. Mit tehetnék?
Nem vagyok látványosan sovány (a normálistól kicsit soványabbnak látszom szerintem), de én tudom, hogy többnek kéne lennem, és több is szeretnék lenni. 18 éves lány vagyok, kb 161 cm és 47-48 kg. 53 kg-ra szeretnék felhízni. Mindig is ilyen testalkatom volt, szóval nehezen híztam, de most már tudatosan próbálom csinálni. (Mondjuk amikor kicsi voltam eléggé válogatós voltam kaja téren, de ma már mindent megeszek, és próbálok sokat is.) Naponta kb 1,5-2 liter vízet iszok meg, és 2300-2500 kalóriát szoktam megenni (reggelire valami péksüti / pogácsa / valamilyen kenyér / rántotta / tejbegríz, ebédre főtt étel és leves, vacsira meg szendvics vagy amit ebédre ettem, napközben meg nasizok gyümölcsöt / turmixot / joghurtot / péksütit / sütit /csokit) és majdnem minden nap szoktam egy keveset erősíteni is, hogy azért ne punnyadjak el és legyen valami alakom is, ne csak hízzak. (kb 30-40 percet összesen karra, combra, fenékre és hasra, ez kb -200-300 kalória szokott lenni, de ezt általában visszaeszem)
Elég nehezen hízok szerintem, de ha bármi tanácsotok van, hogy mit ehetnék / tehetnék máshogy, szívesen meghallgatom :)
Teljes értékű táplálékot egyél magokat zöldség gyümölcs ne csak szedhidrat.
Reggeli legyen bőséges szendvics, sajt, vajkrem, hús, zöldség. Napi 3 fő étkezés között is nasizz de lehet akkor mag, joghurt. Sose legyél éhes sokáig ne éhezz.
Facebookon van hízni vágyók csoportja
Az jó ha edzel :)
2500 kalória nem elég akkor neked.
Röviden. Ha hízni akarsz, dobjál rá még 4-500-at, 3000-rel normális mozgás mellett - akár testépítés - idővel lesz látszatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!