Nem tudok rendesen enni. Mit tehetnek?
Figyelt kérdés
Bocsi az egezetert, de geprol vagyok s nincs magyar billentyu. Ebben az evben kellett vizsgaznom, emiatt nagyon stresszes voltam es nem tudtam enni.komolyan nem ment le az etel , mindig ugy ereztem hogy felrenyelek ezert csak pepes eteleket ettem , igy egy csomo megszokottol elszoktam.Mar nagyon durvara fordult a dolog , ezert voltam haziorvosnal es kaptam 10 szurit.akkor ugy ereztem hogy jobban vagyok , de majd megint visszaestem.Abban hitte , hogy a vizsgak utan minden jo lesz.de nem.ugyanolyan maradt miden , nem tudok rendesen enni...nem tudom normalisan lenyelni az etelt. Mit tegyek ? talan elszokhattam a rendszeresen evestol es ezert nem tudok enni ? folyton emelygek es nem erzem jol magam.korog a gyomrom de nem tudok enni.mit tehetnek ?2014. júl. 8. 19:04
1/4 A kérdező kommentje:
Komolyan senki nem tud egy normalis valaszt irni ?! Miere valo ez a gyakori.....?
2014. júl. 8. 20:14
2/4 anonim válasza:
Pszichológus majd segít feloldani ezt.
3/4 anonim válasza:
Szia! Sajnos pont ugyanezzel küzdök kb. 2 hete. Én sem tudok rendesen enni, mert mindig félek, hogy félre nyelek. Alig eszem néhány féle ételt, leginkább leveseket, turmixot, amit könnyen nyelek. Állandóan éhes vagyok emiatt. Ha néha ráveszem magam, hogy egyek mást, az órákon át tart, annyira pici falatokat merek csak nyelni egyszerre. Én is voltam orvosnál emiatt, nyugtatót írt fel, de igazából nem érzem, hogy segítene. Kezdek nagyon aggódni, hogy sose múlik már el, mert az egész napomat tönkreteszi. De, mindig próbálok magamba lelket önteni, és akkor 2-3 óráig ott ülök az ebéd felett, azonban ez hosszútávon fárasztó és idegesítő. Ráadásul nem ehetek egész nap, így fogyásnak is indultam.Próbálok most csak olyan dolgokat csinálni amitől jó kedvem lesz, igyekszem lefoglalni magamat, hogy ne gondoljak erre..illetve, enni azt, ami könnyen megy le. Neked is ezt tanácsolom. Gondolkodom, hogy elmegyek orvoshoz, de én is azt érzem, hogy ez inkább pszichés. Így maximum a pszichológus jön szóba. De én ezzel még várnék, reménykedem, hogy megoldódik a dolog egyszer csak.
4/4 A kérdező kommentje:
Ne! Ne tedd ezt! Ne várj vele! En neked csak azt tudom ajanlani, hogy amig a helyzet nem fordul extremre , mint az en esetembe(5 hónap)addig mindenkepp menj el orvoshoz es amig meg nem olyan sok ideje tortenik, addig oldjak meg. Ne abba higyj , hogy magátol helyrejon.Mert látod , énis azt hittem, és nem vagyok elorebb mit te.En is most elmegyek nyaralni , valahogy azt meg tulelem es utana az elso dolgom az lesz hogy phiologushoz megyek.Neked is ezt ajanlom.De most! Es ne meg 5 honap mulva. Sok sikert! Es koszonom! Kérlek maj dírj, hogy mi tortenik veled!
2014. júl. 11. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!