Ha ezt az étrendet követem fogyhatok?
Az étrend mellé még heti 2-3x szoktam edzeni.
Reggeli:szinte mindig zabkását eszek 65g-ot ez 248kcal plusz néha rakok hozzá cukor mentes mogyoró vajat(de csak keveset)
Tízórai:nem mindig szoktam,de ha igen akkor általában valami gyümölcs vagy fitness müzli szelet
Ebéd:csirkemell/comb rizzsel,párolt zöldségekkel vagy csemege ubival
Uzsonna:gyümölcs általában banán,alma
Vacsora:szinte mindig más van,hogy tojás(főtt,tükör,rántotta) vagy teljes kiőrlésű kenyér sonkával,egy kis sajttal
Már nagyon régóta csinálom,akkor le is ment pár kiló,mióta edzek visszajött néhány kg de szerintem az csak izom
15 éves vagyok,lány
Rég mértem magam ,de akkor 161cm voltam és 55,1kg vagyok
Tabta, köredzéseket szoktam csinálni kb 40percesek van amikor 60. Kisebb súlyokat szoktam használni pl:guggoláshoz,kitöréshez stb… általában olyan 6-7kg-os súlyokat de van hogy 13 kg-val guggolok
Kajából kicsi vagy normál adagot szoktam enni pl egy ebédnél a csirkemell 200gramm a rizs vagy zöldség meg 50-100 gramm
2# vagyok.
Szerintem fogyhatsz, de egy kis kiegészítésre szorul. Én a helyedben több nyers zöldséget tennék bele - ez minimális kalória és az egészségednek is jót tesz -, valamint megemelném a fehérje bevitelt. (Fogyásnál elkerülhetetlen, hogy legyen valamennyi izom veszteség, de megemelt fehérjével ezt minimalizálod.)
Az edzéseknél mindenképp legyen meg a heti 3. Ha tudod, akkor támogasd meg pár km-es sétákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!