Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet hogy meghalok ?

Lehet hogy meghalok ?

Figyelt kérdés
Az van, hogy meg ittam négy energia italt, és most feszít a bal mellkasom, álmos vagyok, gyenge, szédülök. Mindenhol azt olvastam, hogy 10-15 gramm a halálos koffein adag, Én pedig csak 400Mg-t vittem be. Nem tudok róla hogy bármilyen szív betegségem lenne. Kissé émelygek is. Lehet, hogy mentőt kellene hívni ?

2021. ápr. 1. 16:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mentő. Ha most ittad meg, akkor hánytasd ki magad, illetve igyál rengeteg vizet (ezt minden esetben).
2021. ápr. 1. 16:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis hívhatsz mentőt, ha akarsz, nem beszéllek le róla, mert még az én hibám lesz a halálod. lol
2021. ápr. 1. 16:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok koffeintől is érezheted így magad, nem kell, hogy elérd a halálos adagot. Egyszerűen meg kell várnod, hogy feldolgozza a szervezeted. Igyál sok vizet, mozogj kicsit ha tudsz, az segíthet felgyorsítani, de mindenképp meg kell várni, amíg kiürül. Egyébként is ha komoly túladagolás lép fel, az hányással jár együtt.
2021. ápr. 1. 16:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is jártam már így. Ittam talán egy vagy két kávét plusz egy energiaitalt, plusz még egy kávét, mert elfelejtettem hogy aznap már kávéztam is. Na mindegy nem akarok hazudni, mert már régen volt és nem emlékszem pontosan hogy végül is hány kávét ittam, de sokat.

Lényeg a lényeg, hogy kb úgy voltam mint te.

Nagyon erősen dobogott a szívem, szédültem, hányingerem volt, no mg halálfélelmem a magas pulzusom miatt.

Én annyit csináltam, hogy lefeküdtem egyet pihenni aztán visszamentem dolgozni (hála csak kis laza vasalás volt a feladat kis ipari vasalóval) aztán elmúlott...:)

Anni még a diszkós időszakban is jártam így, csak akkor sok wisky redbullt ittam, merthogy az volt a kedvencem.

2021. ápr. 1. 16:46
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Én is ma simán megittam annyit mert vettem ilyen 2 literes palackosat ugyanis k.va másnapos voltam reggel. sőt még kaveztam is. Belőlem már kiment a hatása most meg majd elalszom meló közben csak a gyakori tart ébren. Egyél valamit meg menj el sétálni.
2021. ápr. 1. 16:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Főiskola alatt nem ritkán 1000mg-ot toltam naponta. Nem ajánlom senkinek, de 40 éves vagyok, élek és nincs semmi bajom.
2021. ápr. 1. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!