Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hát komolyan mondom, mindjárt...

Hát komolyan mondom, mindjárt meghalok annyira fáj a gyomrom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon de nagyon fáj, ennyire még sose.

Ittam forró teát, citromos vizet de csak zubog a gyomrom és tekeredek a belem. Fel se bírok kelni annyira fáj, itt fekszem már fél órája összekuporodva, ha megmozdulok megint ég, szúr, lüktet, morog, és görcsöl.

2013. aug. 22. 23:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem is sejted mitől lehet? Talán ettél valami kígyót, békát? Bevettél valami rossz gyógyszert? Csak ilyesmitől lehet.
2013. aug. 22. 23:34
 2/6 anonim ***** válasza:
biztos h a gyomrod és nem vakbél?
2013. aug. 22. 23:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet h vakbél, lehet h egy vírus kezdete...vagy nem ettél valami olyat? Jobbulást! =/
2013. aug. 23. 01:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyik nap nekem is ez volt. azután hamarosan rámjött egy isonyú hasmenés és elmúlt a hasgörcs.
2013. aug. 23. 07:06
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm a válaszokat.

Fogalmam sincs mitől lehetett, de hajnali 3-ig szenvedtem, nekem nem volt hasmenésem, meg semmi ilyesmim, de még most is fáj, igaz már nem annyira, de fáj.

Most ettem egy szelet piritós kenyeret sonkával és paradicsommal, meg egy bögre citromos zöld teát.

2013. aug. 23. 08:00
 6/6 TwiceAsNice válasza:
Nem kéne esetleg orvoshoz fordulni? Lehet, hogy (ne adj Isten) vmi komolyabb dolog...ilyenekkel nem érdemes játszani.
2013. aug. 23. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!